reklama

bielenie marcipánu


reklama

ahojte žienky! vedel by mi niekto poradiť, ako vybieliť marcipán? mám belobu od wiltonu, ale nejako sa mi to nedarí. stále nie je ten marcipán taký biely, ako beloba.Smútok a myslím,že som tej beloby pridala už hojne...

Pozrite si aj


reklama


reklama

dadka1, St, 28. 10. 2009 - 15:45

co som sa ja pytala skusenych babuliek tu tak marcipan nezafarbis nikdy na bielo....myslim tym pravy marcipan....Kvietok Kvietok

prvykrat som pouzila belobu od willtonu a mala som naozaj krasne biele marcipanove ruzicky..na 1/4 kg mlieka a cukru som pouzila max. 1/2 čl beloby.Najprv mi to velmi biele ani nepripadalo no ked to troska uschlo,vysledok sa mi pozdaval.Ruze som pouzila na uverejnene svadobne dvojsrdce.Treba vyskusat.Hambím sa

miriams, St, 28. 10. 2009 - 17:14

Na www.dortomanie.cz som sa dočítala, že ak chceš biely marcipán, tak ho treba urobiť zo sušeného mlieka, ale kokosového. Tak vyskúšaj, ja som neskúšala, ale zaujímalo by ma to. Dokonca som si kúpila aj to kokosové mlieko, ale akosi som sa k tomu ešte nedostala.

fani, St, 28. 10. 2009 - 17:50

To som blázon..ešte som nepočula o sušenom kokosovom mlieku..Prekvapenie Prekvapenie

miriams, Pi, 30. 10. 2009 - 11:55

Kúpila som ho v Biopotravinách. Ale ešte som to neskúšala.

ana25, Po, 02. 11. 2009 - 10:25

Zdravím včelićky.Som tu nová a snažim sa tiež niečo vytvoriť.Objednala som si tiež"SUPERBELOBU"(je praškový(na bielenie marcipanu a kremu.Krem je po bieleni v pohode,ale marcipan sa mi rosípa.Koľko ho mam pridať na 6-PL šušeneho mlieka?Ďakujem za Vaše radyHambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama