reklama

Aku potahovu hmotu na tortu?.prosiiim surne..


reklama

Dievcata potrebujem poradit...aka hmota je najlepsia , ked chcem mat tortu cisto bielu???S K2 sa mi zle robilo a marcipan nieje biely. Aku mate skusenost z White icening? dakujeeeeem....

Pozrite si aj


reklama


reklama

cecil, Pi, 08. 01. 2010 - 22:53

Skus MMF ten je pekne bieli, ja sním robím stále

keli62, Pi, 08. 01. 2010 - 23:49

WI je super.Len je tochu drahší.Ale vyskúšaj robi s s ním výborne.

stanula, So, 09. 01. 2010 - 00:10

WI je naozaj super, ale ako písala keli je drahší. Ja som veľmi spokojná s RDI, nieje taký drahý a je elastickejší ako K2. Odkedy som začala robiť s RDI, už K2 nepoužívam.Ale každému vyhovuje niečo iné.

cirocka, So, 09. 01. 2010 - 08:07

Tak ja som potiahla s Formixom a nikdy viac.. FORMIX-PRO na ozdoby však v pohode ...

sona7, So, 09. 01. 2010 - 09:14

ked surne,tak 25 dkg cery,20dkg susene mlieko,25 dkg praskovy cukor,spracovat vygulat medzi dvoma mikro sackami...

cirocka, So, 09. 01. 2010 - 11:16

Ja som začínala K2, potom WI, naposledy FORMIX... ale dospela som asi k zisteniu, že na poťahovanie K2 a ozdoby WI je pre mňa tá správna kombinácia...

lia51, Št, 04. 02. 2010 - 07:42

my robime iba sK2a dobre sa nam zatial robilo,vtomto obdobi si ju aj zohrievame v elektrickej rure,aby bola vlacnejsia

Aj ja používam na poťahovanie K2,súhlasím s lia51, ak chceš aby bola vláčna treba ju trochu zohriať, potom sa s ňou pracuje super.

Veeeeelmi pekne dakujem dievcata.....tak ja skusim tu WI, maju ju v cukrarenskych potrebach v BA v akcii za 6eur kilo,tak to vyskusam... a dakujem aj za radu ohladom K2 to by ma nenapadlo zohriat...Tlieskam Tlieskam Tlieskam

maja001, Po, 11. 01. 2010 - 20:36

ahojte rada bi som sa od vas nieco nove naucila avsak nerozumiem co je to K2 a neviem ani s akou hmotou sa pracuje najlepsie rada peciem a skusala som tu rychly marcipan ale dost mi praskal ak by som mohla vas niekoho velmi pekne poprosit oradu a o recept na nejaky vlacny marcipan bola by som rada a vdacna prosim pomoc

takze K2 je biela potahova hmota , ale ako som uz spomínala mne sa s nou zle robi. Najlepsie sa mi robi z marcipanom ktory si kupujem v Stupave v cukrarni. Stoji sice 8,3 eur za kg, ale je domaci. Teraz maju v Bratislave v cukrarenskych potrebach WI za 5,99eur za kilo ale len 7kg balenie.Zajtra s nou budem prvy krat potahovat tortu takdufam ze bude dobra.Slnko

Na poťahovanie by som všetkým rada odporučila PASTA DAMA TOP. Je biela a má
príjemnú chuť. Ale kontaktovať by ste mali priamo obchodných zástupcov pre
ten-ktorý región, nakoľko na odporúčanej stránke "svet pečenia" má prehnanú
cenu.

Janed, Ut, 02. 02. 2010 - 15:42

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu, či neviete o nejakých cukrárskych potrebach v Dubnici n/V., prípadne v okolí(može byť aj Trenčín). Chcem upiecť punčovú tortu pre dceru s poťahovou hmotou a nikdy som s nou nerobila. Viete mi poradiť recept na poťahovú hmotu a pripadne aj tie cukrárenské potreby???Ďakujeeem...

Ja som z blavy ale objednavam si cez internet- skus niektore reklamy co su tu na torty od mamy- a najlepsie sa mi robi z marcipanu a White icening. Skus pecenie hrou T-formax, maju tam aj 1kg balenia....a ja som mala cez internet objednavku za 3 dni v Blave.Áno

Janed, St, 03. 02. 2010 - 18:16

Strapusik dakujem za radu,nakoniec som zistila ze T-fornax su cukrarenske potreby v Dubnici....Úsmev Kupila som White icening - 6,70 za kgSmútok Idem prvýkrat skúsit potahovat tortu, tak som zvedava.Len neviem, kolko tej hmoty treba na taku normalnu 24cm tortu...cele kilo???A ako sa s tym robi???Slnko

dadka1, Št, 04. 02. 2010 - 17:47

s touto hmotou budes spokojna nad mieru robi sa s nou superrrrrrrrr..a na tortu ako pises spotrebujes necele kilo..drzim palce..Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

uplne jednoducho...odrez si asi kilo...a ja si ju dam na par sekund do mikrovlnky-lepsie sa s nou robi...farbim ju gelovymi farbami a valkam na solamyle....tato hmota je super a perfektne stuhne, takze s nej mozes robit aj kvety ....drzim palce a potom sa pochval co si upieklaSlnko

Janed, Po, 08. 02. 2010 - 08:57

Prvý krát som poťahovala tortu(punčovú podla Chiiqie) - s WI a robilo sa mi s ňou super - aj vdaka vasim radam Áno Celej rodine torta veeeelmi chutila, takze na dalsi sviatok budem určite skúšat dalsiu tortu...Torta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama