Čokoládová otázka
Pozrite si aj
reklama
reklama
LIDL Kuvertüre lacnejia ako figaro ale 100x lepsia. Cokoladu opatrne mzes zohrievat v mikro a nakoniec do nej pridaj trochu smotany na slahanie. cokolada sa nebude lamat pri krajani :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Figaro na varenie je ozaj len taka slabsia poleva, malo kakaa... lepsia je cokolada s vacsim obsahom kakaa, kupujem z Lidlu Ecuador 70-81% ... taktiez ako PetraH pridavam trosku slahacky, lepsie sa mi s nou potom pracuje, rovnako na chocotransfer ju pouzivam ...drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na čokotransfer som zatiaľ používala len čokopolevu carla,len som ju zohriala vo vodnom kúpeli a vyliala na transfer.ja som bola veľmi spokojná.poradili mi to tu kočky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pouzivam len peniaztekovu Callebaut. Je vyborna. Alebo Manner z Rakuska. Ale uz som ju videla aj niekde u nas.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím o radu aká čokoláda je najlepšia na poliatie torty aj vrchu aj bokov. Chcela by som ešte na boky potom lepiť čokoládové ozdoby. Ja používam Figaro na varenie, no asi by mala obsahovať viac kakaa. Akú čokoládu používate na čokotransfér. ďakujem