reklama

Čokoládová otázka

jana19 , 30. 01. 2013 - 17:58

reklama

Prosím o radu aká čokoláda je najlepšia na poliatie torty aj vrchu aj bokov. Chcela by som ešte na boky potom lepiť čokoládové ozdoby. Ja používam Figaro na varenie, no asi by mala obsahovať viac kakaa. Akú čokoládu používate na čokotransfér. ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

PetraH, St, 30. 01. 2013 - 18:03

LIDL Kuvertüre lacnejia ako figaro ale 100x lepsia. Cokoladu opatrne mzes zohrievat v mikro a nakoniec do nej pridaj trochu smotany na slahanie. cokolada sa nebude lamat pri krajani :)

Figaro na varenie je ozaj len taka slabsia poleva, malo kakaa... lepsia je cokolada s vacsim obsahom kakaa, kupujem z Lidlu Ecuador 70-81% ... taktiez ako PetraH pridavam trosku slahacky, lepsie sa mi s nou potom pracuje, rovnako na chocotransfer ju pouzivam ...drzim palce

Monči, St, 30. 01. 2013 - 19:45

na čokotransfer som zatiaľ používala len čokopolevu carla,len som ju zohriala vo vodnom kúpeli a vyliala na transfer.ja som bola veľmi spokojná.poradili mi to tu kočky

nanaa, St, 30. 01. 2013 - 19:55

Ja pouzivam len peniaztekovu Callebaut. Je vyborna. Alebo Manner z Rakuska. Ale uz som ju videla aj niekde u nas.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama