Čo pevnejšie stvrdne? WI alebo MMF? surne
Pozrite si aj
Ahoj. No, mne osobne by viac vyhovovala WI. Z MMF som robila len raz na skusku, ale nejako ma neoslovila ta hmota. Niekto vsak na nu neda dopustit. U mna je taka naj WI...je to len moj nazor. nepeciem vela a niesom ani cukrarka, takze mozno zasa pomoze aj nazor niekoho ineho. nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Iris mňa napadlo čo tak potiahnuť tortovú oplátku? Mala by si istotu. Divčatá tak robia monitory na notbooky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobry napad, skusim, ale prijmem aj ine napady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj ja robievam s MMF a myslím že stvrdne dostatočne hlavne keď sa pridá trochu viac cukru to mi potom stvrdne aj v sáčiku len si podlošku popráš aby sa ti dala po stvrdnuti dodre odlepiť
WI nepoužívam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som raz robila promocnu ciapku a som obalila medovnik, ale keby som mala viac casu, tak vyvalkam radsej plat a myslim, ze je jedno ci WI alebo MMF, hlavne aby to aspon par dni tvrdlo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som začínala MMF-a ešte ho občas použijem, teraz používam WI na postavičky a kvetinky, ale myslim si že doska ti lepsie stvdrne z MMF.stačí dat pod nu potrav.foliu-vtedy budeš mat istotu že ju dobre odlepiš.Ale asi by som tiež urobila ako ti dievčence radili oblátku a spojiť čokoládou al.džemom a hrubšiu vrstvu MMF a budeš si istá že sa ti neprehne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja by som tie oplátky nelepila ničím iným ako grilážou, raz som to skúšala džemom a poviem vám, že oplátka navlhla a stratila pevnosť a ani poťah jej nepomohol. určite oplátka s grilážou potom kľudne potrieť plnkou obaliť to je už jedno do čoho a máš. Ja som to skúšala pri tejto http://www.tortyodmamy.sk/narodeninove/narodeninova-618 nech sa darí :D
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
MMF určite.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
určite MMF -odskúšané,WI mi tak nikdy nestvrdla,MMF -keď dáš viac cukru,je to ako kameň už na druhý deň,ale nerob z amerických cukríkov-tie majú vic želatíny-z tých je to moc pružné,ale z ružových umytých Haribo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moc dakujem, idem na to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mna zasa napadlo nieco tretie co stvrdne ...ale zasa ako komu...berte to na odlahcenie nasich starosti..uz idem prec...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj sikulky a sikulkovia, prosim Vas o radu, ktora hmota mi pevnejsie vytvrdne WI alebo MMF.Potrebujem taku dlhsiu akoby dosku, ktora by mala sama drzat tvar, nebude totiz na torte, ale bude z nej trcat. Potrebujem to v piatok mat hotove, tak uz v utorok by som to asi mala vymodelovat. Prosim poradte, z coho mi to bude lepsie urobit, inak by som to musela skusit z obidvoch a je skoda materialu, az mate skusenost. dakujem