
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
peknučká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super napad s tymi ornamentami, dobre to ukaze.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za hodnotenie.
Páči sa mi zdobenie bielkom, tak skúšam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ej fani aj mne sa tieto čipky veľmi páčia,len som nedostala odvahu ešte na to. Si veľmi šikovná, zručná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PEKNUČKÁ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna práca Fani. až ma to pokúša také niečo urobiť aj s bielkovou polevou. prosím ťa, ten kraj, si striekaš zvlášť a potom priliepaš? nevidím ti tam spoje. ako to potom uchytávaš, aby to neopadalo. vyzerá to akoby vsunuté do poťahovky, ale to sa mi nezdá, lebo asi by sa to zatlačením polámalo. a ešte jedna vec by ma zaujímala. robíš klasický bielok a 15dkg cukru. či dávaš viac maizeny aby to bolo hutnejšie a menej sa lámalo? budem vďačná ak mi prezradíš svoju fintu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prekrasna torticka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem,
Maťa, urobiť takúto čipku nie je to nič zložité, len je s tým piplačka. Urobím si klasickú bielkovú polevu ako na perníčky,Na 1 bielok 15-17 dg cukor, pár kvapiek octu, trocha maizeny a miešam, a miešam..kým mi poleva nezhustne. Potom si na mastný papier nastriekam pomocou vrecúška tvary a nechám dobre vysušiť. Do marcipánu si urobím jemnú ryhu, do nej urobím veľmi jemné bodky z krému a tam akoby prilepím usušené tvary. Na spoj opäť nastriekam jemné bodky, je to... Táto technika sa mi veľmi páči, tak skúšam...Držím ti palce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky