reklama

Červené bodky na WI vo vedierku, čo s tým?

Hudy , 17. 03. 2011 - 12:29

reklama

Prosím vás o radu. Asi pred 2 týždňami si kamarátka kúpila wi vo vedierku. Odobrala z neho a sáčok uzavrela a zaštipcovala. No a teraz, keď z neho chcela ísť odobrať, tak na hmote sú červené bodky, asi tak do 1mm. Máte s týmto niekto skúsenosť? Čo to môže byť, dá sa hmota ešte použiť?
Veľmi pekne ďakujem za rady.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Hidasz, Št, 17. 03. 2011 - 13:24

Prosím vás, robila niekto z Vás RED VELVET tortu? Korpus by mal byť zamatovo červená ,ale mne sa to nepodarilo .Recept mám dobrý,ale zafarbyť sa mi nepodarilo ,bola len ružová.

ja som to raz robila na želanie zakazníčky, doniesla si recept a dávala som tam aj kakao a dosť červenej extra gelovky a bola krásna červená ako má byť, len treba to trafiť aj s tým kakaom tak akurát Kvietok

Hudy,ja s wi nemám skúsenosť,ale skús zavolať do niektorej z predajní,ktoré ju predávajú-len sa spýtať na ich názor...aspoň kým sa nájde niekto,kto ti odpovie Slnko

Hudy, Št, 17. 03. 2011 - 14:12

Ďakujem Mončulik, skúšala kamarátka volať, ale nevedia, nemajú s takýmto niečim žiadne skúsenosti...

karinaZ, Št, 17. 03. 2011 - 15:38

Ja mám práve nové vedierko WI, ale zatiaľ som takýto problém nemala... či sa dá použiť musíš zvážiť sama... Kvietok

A nemoze to byt nejaka chyba od vyroby? Ja som mala asi 6 vedierok WI a toto som nikdy nemala...ved hmota ma vydrzat snad skoro rok...asi by som ju reklamovala...

ela1, Št, 17. 03. 2011 - 17:40

čím vyberala z vedierka hmotu? môže byť aj tam problém. Tá pomôcka z ktorou to vyberala nie je rúčka červená ? skús sa jej popýtať.

selenka, Št, 17. 03. 2011 - 22:45

No neviem, mozno to je len moja profesionalna deformacia, ale pokial bola hmota cista, ked ju zabalila a odkladala, tak tie cervene bodky by mohli byt nejake kolonie bakterii, alebo plesni Smútok Teda, ja by som ju uz urcite pre zakaznikov dalej nepouzivala. Ked tak len pre vlastnu spotrebu a dobre poobkrajovat celu masu. Mozno ju skladuje vo velmi vlhkom prostredi.

no neviem, aké to je? Tvrdé - mäkké, rozotierateľné? Nemôže to byť iba niečo spadnuté? Ako môže mať na to vplyv skladovanie vo vlhkom prostredí?To sa mi nezdá. Veď sa to používa na tortu a tá predsa má nejakú vlhkosť.(plnka , krémy...)

Hudy, Pi, 18. 03. 2011 - 23:26

Vďaka vám baby. No neviem, tiež si myslím, že skladovaním to nemohlo byť, ale je možné, že sa jej tam nejako dostala červená prášková farba, s ktorou potom robila, ale nie je si toho vedomá. Ale bolo to také, dalo sa to aj zotreť... No dala tie bodky preč a uvidí, ako bude hmota reagovať ďalej...

no jasné, veď prášková farba , to stačí nepatrné množstvo.Ani sa nanazdala a fuk, stačí mikrozrniečko a ono sa to tam akoby - to je asi blbosť, že topilo, ale proste zreagovalo to s hmotou.NEMboj to musí byť OK. Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama