Červené bodky na WI vo vedierku, čo s tým?
Pozrite si aj
Prosím vás, robila niekto z Vás RED VELVET tortu? Korpus by mal byť zamatovo červená ,ale mne sa to nepodarilo .Recept mám dobrý,ale zafarbyť sa mi nepodarilo ,bola len ružová.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som to raz robila na želanie zakazníčky, doniesla si recept a dávala som tam aj kakao a dosť červenej extra gelovky a bola krásna červená ako má byť, len treba to trafiť aj s tým kakaom tak akurát
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hudy,ja s wi nemám skúsenosť,ale skús zavolať do niektorej z predajní,ktoré ju predávajú-len sa spýtať na ich názor...aspoň kým sa nájde niekto,kto ti odpovie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Mončulik, skúšala kamarátka volať, ale nevedia, nemajú s takýmto niečim žiadne skúsenosti...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám práve nové vedierko WI, ale zatiaľ som takýto problém nemala... či sa dá použiť musíš zvážiť sama...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A nemoze to byt nejaka chyba od vyroby? Ja som mala asi 6 vedierok WI a toto som nikdy nemala...ved hmota ma vydrzat snad skoro rok...asi by som ju reklamovala...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
čím vyberala z vedierka hmotu? môže byť aj tam problém. Tá pomôcka z ktorou to vyberala nie je rúčka červená ? skús sa jej popýtať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No neviem, mozno to je len moja profesionalna deformacia, ale pokial bola hmota cista, ked ju zabalila a odkladala, tak tie cervene bodky by mohli byt nejake kolonie bakterii, alebo plesni Teda, ja by som ju uz urcite pre zakaznikov dalej nepouzivala. Ked tak len pre vlastnu spotrebu a dobre poobkrajovat celu masu. Mozno ju skladuje vo velmi vlhkom prostredi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no neviem, aké to je? Tvrdé - mäkké, rozotierateľné? Nemôže to byť iba niečo spadnuté? Ako môže mať na to vplyv skladovanie vo vlhkom prostredí?To sa mi nezdá. Veď sa to používa na tortu a tá predsa má nejakú vlhkosť.(plnka , krémy...)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vďaka vám baby. No neviem, tiež si myslím, že skladovaním to nemohlo byť, ale je možné, že sa jej tam nejako dostala červená prášková farba, s ktorou potom robila, ale nie je si toho vedomá. Ale bolo to také, dalo sa to aj zotreť... No dala tie bodky preč a uvidí, ako bude hmota reagovať ďalej...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no jasné, veď prášková farba , to stačí nepatrné množstvo.Ani sa nanazdala a fuk, stačí mikrozrniečko a ono sa to tam akoby - to je asi blbosť, že topilo, ale proste zreagovalo to s hmotou.NEMboj to musí byť OK.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím vás o radu. Asi pred 2 týždňami si kamarátka kúpila wi vo vedierku. Odobrala z neho a sáčok uzavrela a zaštipcovala. No a teraz, keď z neho chcela ísť odobrať, tak na hmote sú červené bodky, asi tak do 1mm. Máte s týmto niekto skúsenosť? Čo to môže byť, dá sa hmota ešte použiť?
Veľmi pekne ďakujem za rady.