reklama

biela čokoláda


reklama

Prosím o radu skúsenejšie cukrárky. Aký druh bielej čokolády by ste mi odporúčali vyskúšať na takýto druh torty.

http://www.weddingcakesgreenbay.com/cake-contemporary/dreaming-of-fruit…

http://www.nickygrant.com/sites/default/files/imagecache/node-gallery-d…

Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

ela1, St, 23. 04. 2014 - 13:50

najlepšia čokoláda podľa môjho názoru je callebaut , ale robím ozdoby aj z ariby

trnko, St, 23. 04. 2014 - 22:40

Katka, ak vieš temperovať čoko, môže byt hocijaká biela čoko, čo ti chutí. Slnko

katka63, Št, 24. 04. 2014 - 07:39

no veď práve, teraz na sviazky som robila zamatový zákusok s chcela som ho vylepšiť, tak som ho poliala bielou čokoládou. Kúpila som obyčajnú tie okrúhle peniažteky či ako to nazvať. A skazila som zakusok. Ako nikomu to nevadilo ale tá čokoláda ma strašnú chuť. Už ju viacej nekúpim. Tak musím skúsiť dačo iné. Nielen kvôli chuti, ale predpokladám, že z tejto by sa mi to, čo chcem urobiť ani nepodarilo.

trnko, Št, 24. 04. 2014 - 08:36

Katka ty si použila polevu ale existuje biela čokoláda v čočkách napr. Callebaut, carla ...

katka63, Št, 24. 04. 2014 - 13:16

A myslíš, že s tou Carlou by to šlo? Možno je lacnejšia ako Callebaut, či?
Ešte som skúsila objednať Nobel Avorio, tak uvidíme. Ale dnes ešte kúpim Carlu a budem skúšať a skúšaťÚsmev

ela1, Pi, 25. 04. 2014 - 07:42

ako písal Trnko , s každou čokoládou sa dá ak vieš temperovať a pracovať s ňou , aj s carlou . Tiež nepoužívam polevu kvôli chuti

trnko, Po, 12. 05. 2014 - 11:27

Katka Nobel Avorio je poleva. Pozor existuje Carla cokolada aj poleva.
Carla je oproti callebaut o 1/2 lacnejšia.

no ja robím všetko s Aribou , je oproti Calebaut lacnejšia a veľmi dobrá Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama