Ako uskladniť upečené korpusy
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ahoj Sany,ja ked skladujem dlhsie,zabalim korpusy do mikrotenovej folie a dam do chladu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam, dobre zabalené do potravinovej folie, do mrazničky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tak isto do sáčkou (používam tie do koša), a v chlade (v mojom prípade špajza)
nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Všetkým vám veľmi ďakujem za rady, zasa som o niečo múdrejšia. Nebyť tejto stránky, tak asi nepečiem na objednávky, lebo mnoho som sa tu naučila vďaka dobrosrdečným ľuďom, ktorí sa o poznatky nezištne podelia s ostatnými.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si pláty ukladam hneď po upečení do londe na seba koľko sa zmestí /pečiem na papiery/ a zakryjem, takto vydržia aj niekoľko dní kým nenaplním. a mám lodne samozrejme v špajzy v chlade
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
Milé šikovnice, dostala som veľkú objednávku na zákusky a ja mám dilemu. Keď si upečiem korpusy napríklad v pondelok a utorok, neviem ako ich mám uskladniť, aby sa mi nepokazili. Môžem ich zabaliť do papiera a dať do chladiacej skrini alebo máte nejaký lepší osvedčený postup ? Ešte som tak moc nepiekla, aby som musela korpusy uskladňovať, preto vás prosím o dobrú radu. Za všetky dobré rady vám veľmi pekne ďakujem !