Výstuha torty
Pozrite si aj
Moje nervy samozrejme aj karton, podľa tvaru torty si ho vystrihni obaľ potravinárskou foliou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/fotopostup-na-3-posch-tortu-pre-za… tu je vsetko co chces vediet
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
1. Pripravíme si pevnú kartónovú podložku podľa druhu a veľkosti torty (položím korpus na kartón a obkreslím ho ) vystrihnem,
2. Podložku obalím
3. Na hotovej podložke pripravíme tortu (toto bude druhé poschodie, keďže pod prvým som použila tácku al. iné
4. Do potiahnutej torty (prvého poschodia) primerane cca 2-3 cm od okraja vpichnem kolíčky, označím ceruzou a odrežem si potrebnú výšku kolíčka ( stačia 4ks ). Niekto používa aj slamky do nápojov. Ja nemám s nimi skúsenosť.
Ak som niečo pozabudla,alebo Ti bude nejasné, tak sa opýtaj. Ahoj
5. Netreba zabudnúť na konce kolíčkov dať kúštiky hmoty aby sa podložka prilepila a torta bude stabilnejšia. Osvedčilo sa to pri prepravách tort.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja vystuzujem iba so slamkami.Aj napriek tomu ze napr.stvorcova vazi aj vyse 14 kg.Este sa mi nestalo ze by sa poschodia prepadli.Jednotlive torticky necham dobre vytuhnut a az potom ich skladam na seba.Kartonove podlozky su samozrejmostou nielen koli stabilite,ale aj pre to,aby sa s tortou lepsie manipulovalo pri krajani.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá...
ako a čím vystužím poschodovú tortu.
Skúšala som drevennými tyčinkami ale aj tak mi padla.
Čo som zabudla?
Dávate aj kartón, či tácku medzi poschodia,
ďakujem za akúkoľvek radu.
monika