zmena poťahovky - prosím o radu
Pozrite si aj
ja použivam želatinovu poťahovku alebo PDT ma vanilkovu chuť inu som neskušala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
idem aj ja skúšať želatínovú ,ale ak ti ostane ako ju potom skladuješ? zatiaľ som robila s MMF a to som zabalila do fólie a bolo v chladničke dlhšiu dobu ,môžem aj želatínovú takto skladovať zabalenú vo fólii v chladničke?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
želatinovka vydrží v chladničke 2 mesiace v mrazáku 3, ale do mrazáku som ju neskúšala skladovať, ale už som aj jedla tortu, ktorú sme si odložili do mrazáku potiahnutú želatinovkou a bolo to v pohodke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som prešla z domáceho marcipanu zo sušeneho mlieka na K2. Je to chuťovo najpodobnejšie, a som veľmi spokojna. V podstate to vyjde cca rovnako ako 1kg hotovej K2, Už sa mi nechcelo toľko pracne vymiešavať domaci marcipan, po farbeni boli škarede farby, No K2 sa krásne farby, len vyberiem zo sáčku, trocha hodim do mikrovlnky a som s ňou veľmi spokojna.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...domaci marcipan sa nepodoba ani jednej hotovej potahovke, v domacom je citit susene mlieko a to v hotovych necitis,
..hotove su chutne ,ja pouzivam PDT,WI..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som odskusala po domacom k2,bola celkom dobra, teraz robim len z PDP a special mne sa osobne s nou robi velmi dobre a este k tomu mi aj chuti, na kvety a postavicky pouzivam smarflex,uzasne sa z neho robia kvety, rychlo schne a drzi tvar...s nim nepotahujem lebo mne osobne moc nechuti,ale to je len moj osobny nazor,su baby ktore nim aj potahuju a su spokojny.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som tiež robila z marcipánu o
sušeného mlieka no strávila som pri tom strašne veľa času a trpezlivosti, teraz som prešla na PASTU GAMA ŠPECIAL robí sa s tým super, skúšala som aj SMARFEX tá je dobrá na modelovanie. K2 sa mi zdá moc mäkká.
Veľa šťastia pri pečení
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
SMartflex je perfektný, ale sú dva druhy, jeden Flower, ten je na kvety a druhý Velvet, ten je na poťahovanie. Mne sa s ním poťahuje výborne, len treba s ním rýchlo robiť a má rôzne príchute - mandľovú, čokoládovú, citrónovú, višňovú..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sona7 ma pravdu,v hotovych potahovkach susene mlieko necitit.Ja pouziva PTD a WI.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sona7 ma pravdu,v hotovych potahovkach susene mlieko necitit.Ja pouziva PTD a WI.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám za vaše názory...tak idem experimentovať a uvidím, ktorú nabudúce možno ja niekomu poradím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja neviem porovnat hmoty, ale pouzivam len smartflex velvet a max spokojnost, sice zo zaciatku je tvrdy a vydolovat z vedierka je boj ale potom je to balada :) a nemyslim ze s nim treba nejako rychlo pracovat, taka pohodicka :)... pouzivam ho aj na hmoty aj na potahovanie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam tiež smartflex velvet na poťahovanie ale aj na lístky a bežné kvietky tie urobím deň do predu a pekne vytvrdnú a na jemnučké kvietky flover a nemením , krásne si zafarbím ako a čo potrebujem a aj ked ho dám len v tenkej vrstve pekne drží.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé cukráročky, chcela by som vás poprosiť o takéto rady...Doteraz som poťahovala s domácim marcipánom so suš.mlieka a chcela by som vyskúšať hotovú poťahovku. Viete mi poradiť, ktorá by sa chuťovo na ňu podobala??? čítala som predch.diskusie a kvalitovo najviac si chválite smartflex...čo vy na to??? A ešte by som sa chcela spýtať na tie dekoračné podložky, že to potom ako uhlázdate, keď ten vzor je taký neporušený??? Ja som s tým ešte nerobila, ale keď poťahujem nahladko, tak tie spoje musím viac uhládzať...Možno to nerobím správne alebo je to aj tým domácim marcipánom? Ďakujem