Vyhladenie strány tort
Pozrite si aj
A skúšala si už použiť žehličku? Možno blbá otázka ale o tej nič nepíšeš. http://www.cukrardekor.sk/cukrardekor/eshop/6-1-Pomocky-na-modelovanie/…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús tortu pekne obtrieť krémom, aby nebola moc hrboľatá a potom už len obal do poťahovky a hlavne si kúp žehličku na marcipán Bez nej ani na krok
Ak máš nejaké otázky kľudne napíš e-mail
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani ja by som si nevedela predstaviť už bez žehličky robiť ja s tým problém nemám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pozrela som si tvoje torty a podla mna davas velmi tenky potah, skus dat hrubsi.
A este torta musi byt dobre schladena ked ju potahujes.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si zas myslím,že to nemáš dobre upravené pred poťahovaním treba len skúšať,skús dať troška hrubšiu vrstvu pri dohladzovaní(plnka s odrezkami),nanášaj to kartou,nech to máš rovnučké,potom dobre vychladiť,potrieť s maslom vyšľahaným s pr.cukrom-to len taká tenunká vrstva,ktorá ti jednak doladí zvyšné nerovnosti a jednak sa ti nebude topiť poťah.No a potom potiahnúť-a tu súhlasím s Kleytou,daj trošku hrubší poťah...no a žehlička je už len čerešničkou-ja som dlho robila bez nej,a šlo to...nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež si myslím, že poťah je veľmi tenký, pretože vidno každý hrbolček pod ním.. takže aj podklad pod poťah treba upraviť úplne dohladka, aby neboli žiadne hrbolčeky a nechať poriadne vytuhnúť..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si myslím, že tam je nesprávne urobený podklad pretože aj ja som poťahovala tortu len 2mm a bola krásne rovná aj z boku, ale pred tým som pekne zarovnala úplne všetko a nechala poriadne vychladiť a potom aj ked bol tenučký poťah tak bolo rovné všetko takže tam to je.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám tiež ten názor, čo Timea - všetky nerovnosti na torte treba zarovnať navrchu aj po bokoch po naplnení, nechať poriadne zachladiť a potom poťahovať - ja tiež nedávam poťah na torty nahrubo a myslím, že je to ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem krásne... Žehličku používam. Skúsim hrubší poťah a nechať tortu vychladiť... ešte sa len učíííím...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Viete mi poradiť ako vyhladiť strany torty, aby marcipán - poťahovka bola krásne rovná, hladká? Už som skúšala krémy, odrezky zmiešané s krémom, či sirupom....a nie je to stále ono. Viete mi prosím dať na to nejaký recept.... ja som len taký samouk...Ďakujem.
