Potiahnutie tortičky - ostré hrany

Možno niekoho poteší a niekomu pomože :) postup tak, ako to robím ja :)

Potiahnutie tortičky - ostré hrany  1

Potiahnutie tortičky - ostré hrany  2

Potiahnutie tortičky - ostré hrany  3

Potiahnutie tortičky - ostré hrany  - foto postup

Tipy a triky: 

Fotopostupy: 

Komentáre

veľmi pekne ďakujem.

Úsmev ďakujem za postup, výsledok je úžasný... ešte by si mohla spracovať postup od naplneného korpusu po úpravu s ganaché, proste pod poťah = veľká prosba... to by bolo potom komplet Torta aj tak by som to chcela vidieť naživo Tlieskam krásna práca Tlieskam

:) dakujem, postup ako davam ganache som tu uz davala asi mesiac-dva dozadu :) tak este niekedy ked bude cas skusim aj od plnenia torticky nafotit ;)

ďakujem veľmi pekne...ÚsmevBozkávamKvietok doteraz som vždy bojovala s bublinkami v hmote a prepichovala špendlíkom, aby som sa ich zbavilaChichocem sa...skúsim hmotu miesiť v igelitovom sáčiku ...ďakujem ešte raz...Bozkávam

Pouzivam Smartflex Velvet :)

Super aj ja som bojovala s bublinkami ale ako ju spracovat ak chcem hmotu zafarbit?a ak mozte prezradit s ktorou potahovkou pracujete .. Krasna praca ..dakujem

krásna práca ďakujemÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

:) dakujem 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.