
Možno niekoho poteší a niekomu pomože :) postup tak, ako to robím ja :)




Potiahnutie tortičky - ostré hrany , návod, Všetko ostatné
Komentáre
ďakujem za postup, výsledok je úžasný... ešte by si mohla spracovať postup od naplneného korpusu po úpravu s ganaché, proste pod poťah = veľká prosba... to by bolo potom komplet
aj tak by som to chcela vidieť naživo
krásna práca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
:) dakujem, postup ako davam ganache som tu uz davala asi mesiac-dva dozadu :) tak este niekedy ked bude cas skusim aj od plnenia torticky nafotit ;)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem veľmi pekne... doteraz som vždy bojovala s bublinkami v hmote a prepichovala špendlíkom, aby som sa ich zbavila
...skúsim hmotu miesiť v igelitovom sáčiku ...ďakujem ešte raz...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pouzivam Smartflex Velvet :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna práca ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
:) dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekne ďakujem.