reklama

Ganache

Fotopostup na torticku s ganache, tak ako sa to dari mne ;) mozno niekomu pomoze :)

 

Ganache 1

Ganache 2

Ganache 3

Ganache 4

Ganache 5

Ganache - foto postup

Tipy a triky: 

Fotopostupy: 

reklama

Komentáre

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoKvietokSrdceKvietokĎakujeme za fotopostupBozkávam

Ďakujem ,super postup .ÚsmevSlnkoTlieskam

Ďakujem za recept aj fotopostupBozkávamBozkávamešte by ma zaujímalo,koľko gramov je čokolády a šľahačky ÚsmevBozkávam

Na 500g cokolady davam 250ml slahacky :)

Ďakujem , určite vyskúšamBozkávamBozkávamSrdce

tak som to hneď skúsila a nemám to pekné hladké :( Je to moj prvy pokus s ganache, no ale spravili sa mi take 3D mapy. ani druha vrstva to nenapravila, dokonca sa mi zdalo,ze je to este horsie. čím to môže byť? :(

Mozno bola ganache velmi tuha a kym ste natrela celu torticku moc stuhla a uz sa nedala pekne vyhladit. treba skusat a najst tu spravnu teplotu tak aby sa vam s ganache co najlepsie pracovalo :) dufam ze druhy pokus sa uz podari lepsie :) drzim palce :) 

ďakujem, budem skúšať ďalej :)

Super postup, určite vyskúšam, ďakujem.TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoSrdce

Teda neviem, ale v originálnych receptoch sa píše, že ganache sa nemá dávať do chladničky ztuhnúť, má byť pri izbovej teplote 2 až 3 hodiny a po úplnom rozpustení čokolády v šlahačke iba zľahka premiešať a potrieť naplnený korpus. Inak ďalší postup, ako máš ty. Ja som robila tak, že som naplnený vychladený korpus natrela, zarovnala nerez stierkou, dala na 20 min. do chladničky ztuhnúť a znovu natrela, ale stierku som mala v nádobe s horúcou vodou a tým, že bola teplá, ganache krásne rozotrela. Vrch som tiež zarovnala nožíkom, namočeným do horúcej vody. Toto som opakovala dvakrát.Mrkám Tortu máš krásnu, nech sa darí.

dakujem :)

 tento postup je tak ako sa to osvedcilo mne a ako sa mi s ganache najlepsie pracuje. Dat to stuhnut do chladnicky a potom trochu ohriat :) Vsak kazdy si musi nas ten jeho sposob ;) 

Chcem sa opýtať, toto množstvo postačí na oválnu tortu?

To zalezi od velkosti torty ;) mne to postaci vzdy na cca 24cm priemer torty, zalezi aj od hrubky vrstvy. 

gratulujem pekný výsledok aj postup, určite vyskúšamÁnoÁnoÁno

gratulujem pekný výsledok aj postup, určite vyskúšamÁnoÁnoÁno

super,vďaka za postupTlieskamTlieskamTlieskam

Super postup!! môžem sa opýtať aké farby používaš na čokoládu? ďakujem

Tu je pouzita praskova farba riedena alkoholom :)

nádhera...vďaka za postup Kvietok

Ahoj.Môžem sa opýtať.Na takúto ganache môžem dať poťahovku smartflex?Bude to držať? A ešte ak sa toto môže použivať aj ako krem do torty nebude to potom tiež také tuhé?Ďakujem

Ahoj, ja potahujem tiez so smatflexom :) predtym ale treba ganache jemne navlhcit a potom dat potahovku, teda aspon ja tak robim a pekne drzi.

A mne osobne v torte nechuti, a ak ano tak potom v inom pomere alebo len tenucka vrstva pod nejaly krem :)

Vďaka za postup, krásne nafotený Áno Keby to aj v skutočnosti išlo tak ľahko, že?Veľký úsmev Ale ako vo všetkom, aj tu treba len skúšať... ja som ich už zopár robila, ale k takýmto perfektným hranám sa dopracujem až o niekoľko ďalších pokusov (snáď). 

Používam ganache aj ako plnku - posledne som pridala mascarpone a bolo to výborné.

Ďakuejem krásne za odpoveď.Tak už viem,že ako krém to používať nebudem.A maš nejaký dobrý krém do torty aby to nebolo take maslové(aby som nemala pocit,že jem len maslo)?

Ja robím čoko krém tak, že zohrejem 250 ml smotany, do toho cca 180 g čokolády, nechám rozpustiť, vychladiť do druhého dňa a spojím s vyšľahaným maslom s cukrom.

wau, dakujem za krásny postup, hned ako budem mať možnosť to vyskúšam Slnko

skvelá práca Áno... nádherná tortičkaTlieskamSrdce...ďakujem za postup Úsmev

Nádherná práca, krásna tortička, krásne nafotený postupHambím sa veľká, veľká vďakaHambím sa

Janočka, veľmi pekne ďakujem, že si sa s nami podelila o tento skvelý fotopostup ÁnoÁnoÁno.  Už na pár tortičiek som si ho vyskúšala a som veľmi spokojná Úsmev. Ganáž je krásna hnedá a lesklá, žiadne fľiačky a prasklinky. Takže veľké ĎAKUJEM  Srdce 

Sezónne recepty

reklama
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.