reklama

Marhuľová torta s japonskou piškótou

Pridal/a LiViera dňa 05. 07. 2021 - 11:14 - Recepty LiViera
Marhuľová torta s japonskou piškótou, Recepty na torty, LiViera

Liviera | Marhuľová torta s japonskou piškótou


reklama

Vynikajúca svieža smotanová torta s vláčnou japonskou piškótou a marhuľami.

Ingrediencie
Japonská piškóta:
150 gramov bielok
80 gramov žĺtok
90 gramov kryštálový cukor
70 gramov hladká múka
48 gramov olej
85 gramov marhuľová šťava
1⁄4 čajová lyžička soľ
Plnka:
250 millilitrov smotana na šľahanie
250 gramov smotanový jogurt
2 čajové lyžičky vanilkový extrakt
2 polievkové lyžice práškový cukor
6 polievkové lyžice marhuľová šťava
6 plátky želatína
5 kusy marhule
Marhuľová želatína:
170 millilitrov marhuľová šťava
80 gramov marhuľové pyré
3 plátky želatína
  cukor
Postup

Podrobný recept s postupom nájdete vo videu:

Doplňujúce obrázky
Marhuľová torta s japonskou piškótou, Recepty na torty, LiViera, 1

Liviera, Marhuľová torta

Marhuľová torta s japonskou piškótou, Recepty na torty, LiViera, 2

Liviera | Marhuľová torta s japonskou piškótou

Celkový čas
2 hod, 2 minúty
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod, 17 minút
Priemer 4.5 (4 hlasov)

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama