Ako na čokotransfer?

Fotopostup na čokotransfer na zákusku ako ho robím ja.

Povrch zákuska musí byť rovný.

Čokoládu dávame na vyhladený stuhnutý krém.

Čokoláda nesmie byť moc horúca aby sa nám krém neroztiekol ale zase musí byť teplá, aby sa čokotransfer otlačil.Na 250gramov tmavej čokolády dávam približne 80 gramov Cery.Olej nedávam.

Treba spod čokotransfera vyhladiť všetok vzduch aby nám čokotransfer chytil všade rovnomerne.

Necháme stuhnúť a po stuhnutí stiahneme opatrne fóliu.

 

Ako na čokotransfer? 1

Na povrchu rezu musí byť krém, inak by nám čokoláda vsala do piškóty.

Ako na čokotransfer? 2

Čokoláda nemôže byť príliž horúca lebo by nám rozpila krém.

Ako na čokotransfer? 3

Čokotransfer prikladáme od stredu.

Ako na čokotransfer? 4

Ako na čokotransfer? 5

Postupne jemne pritláčame a vyhladzujeme aby nám tam neostali vzduchové bubliny.

Ako na čokotransfer? 6

Ako na čokotransfer? 7

Ako na čokotransfer? 8

Ako na čokotransfer? 9

Ako na čokotransfer? - foto postup

Tipy a triky: 

Fotopostupy: 

Komentáre

Nádhera, krásna práca, ďakujeme, že si sa podelila o postup. TlieskamÁnoTlieskam

krása

 

perfektnééééééééééééééééééééÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoSrdceSrdceTlieskam

SrdceZuzankaSrdce tak na tento postup som dlho, dlho čakala a konečne som sa dočkala  Úsmev ...vyskúšam podľa Tvojho návodu, lebo doteraz sa mi s čokotransférom veľmi nedarilo Hambím sa...ešte   by mi  pomohlo, keby si napísala  Tvoj osvedčený recept na čokoládovú polevu , ak budeš taká dobrá    Úsmev...ďakujem veľmi pekne Bozkávam

Vierka, používam horkú čokoládu 50 a viac% , na jeden plech dám rozpustiť cca 250g čokolády a cca 80g cery (pod čokotransfer olej do čokolády nedávam). použijem toľko, aby sa mi zalial celý koláčik. (robím to od oka, podľa potreby) Bozkávam 

SrdceZuziSrdcesi zlatá , že si napísala aj recept na čokoládu a preto moc, moc ďakujemBozkávambudem skúšaťÚsmev

nech sa darí Bozkávam

kde sa to dá kúpiť prosím???

Tlieskam

 

Evka, v každom e-shope s cukrárenskými pomôckami Objímam

Ďakujem za postzp

aj ja Ti Zuzka dˇakujem za postup, práve Tvoje krásne zákusky s čokotransférom ma priviedli na myšlienku vyskúšať to tiež ObjímamSrdce

Ľudmilka, ďakujem a teším sa ....  BozkávamBozkávamBozkávam

treba vyskúšať a koláčiky dostanú nové šaty :)

a keby sa na prvý raz nepodarilo, netreba to vzdávať (aj mne to dlhšie trvalo, kým som na to prišla) Chichocem sa

prosím vas a nejaky extra super tip ako potom tu čokoladu krasne nakrajat ? ja mam z toho nočné mory, krajanie je pre mna hotova veda Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

Tu sú rady ako nakrájať zákusky, doplnili sme tam aj krájanie čokolády.

Zuzka,si poklad Bozkávam raz som to chcela vyskúšať no nemala som na to odvahu,ale teraz po Tvojich skúsenostiach to určite vyskúšam,Tvoja práca a výsledok je DOKONALÝ ObjímamĎakujem SrdceSrdceSrdce

Ďakujem Anka BozkávamBozkávamBozkávam

Ďakujem za postup,náááááááááádherný koláčik!!!!!!!!!!!BozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamKvietokKvietokKvietokKvietokSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceObjímamObjímamObjímamObjímamObjímam

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.