Fotopostup na čokotransfer na zákusku ako ho robím ja.
Povrch zákuska musí byť rovný.
Čokoládu dávame na vyhladený stuhnutý krém.
Čokoláda nesmie byť moc horúca aby sa nám krém neroztiekol ale zase musí byť teplá, aby sa čokotransfer otlačil.Na 250gramov tmavej čokolády dávam približne 80 gramov Cery.Olej nedávam.
Treba spod čokotransfera vyhladiť všetok vzduch aby nám čokotransfer chytil všade rovnomerne.
Necháme stuhnúť a po stuhnutí stiahneme opatrne fóliu.

Na povrchu rezu musí byť krém, inak by nám čokoláda vsala do piškóty.

Čokoláda nemôže byť príliž horúca lebo by nám rozpila krém.

Čokotransfer prikladáme od stredu.


Postupne jemne pritláčame a vyhladzujeme aby nám tam neostali vzduchové bubliny.





Tipy a triky:
Fotopostupy:
Komentáre
Nádhera, krásna práca, ďakujeme, že si sa podelila o postup.


krása
perfektnéééééééééééééééééééé










Vierka, používam horkú čokoládu 50 a viac% , na jeden plech dám rozpustiť cca 250g čokolády a cca 80g cery (pod čokotransfer olej do čokolády nedávam). použijem toľko, aby sa mi zalial celý koláčik. (robím to od oka, podľa potreby)
nech sa darí
kde sa to dá kúpiť prosím???
Evka, v každom e-shope s cukrárenskými pomôckami
Ďakujem za postzp
aj ja Ti Zuzka dˇakujem za postup, práve Tvoje krásne zákusky s čokotransférom ma priviedli na myšlienku vyskúšať to tiež

Ľudmilka, ďakujem a teším sa ....


treba vyskúšať a koláčiky dostanú nové šaty :)
a keby sa na prvý raz nepodarilo, netreba to vzdávať (aj mne to dlhšie trvalo, kým som na to prišla)
prosím vas a nejaky extra super tip ako potom tu čokoladu krasne nakrajat ? ja mam z toho nočné mory, krajanie je pre mna hotova veda


Tu sú rady ako nakrájať zákusky, doplnili sme tam aj krájanie čokolády.
Zuzka,si poklad
raz som to chcela vyskúšať no nemala som na to odvahu,ale teraz po Tvojich skúsenostiach to určite vyskúšam,Tvoja práca a výsledok je DOKONALÝ
Ďakujem 


Ďakujem Anka


Ďakujem za postup,náááááááááádherný koláčik!!!!!!!!!!!



















