Vďaka za recept, vyzerá super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vďaka za recept, vyzerá super
vyzerá zaujímavo, ďakujem, verím, že vyskúšam
dík.
je dobré vedieť aj takúto plnku, lebo sa môže zísť niekedy neskôr, vďaka,že si sa podelila o recept a skúsenosť s ním
srdečná vďaka......práve toto potrebujem :) ........................a hľadala som všade:):)
Myslite, ze tento krem mozem dat aj pod potahovku?
Viem, ze asi nikto z vas sa nevenuje periprave veganskych tort (teda bez akychkolvek zivocisnych zloziek - mlieka, vajec, zelatiny atd...), ale aj tak sem pridam moj odskusany recept na cokoladovy parizsky krem, ktory je perfektny :) A mozno sa niekomu zide, ak budete robit tortu napr. pre alergika na mlieko...
Rastlinne mlieko ohrejeme a privedieme k varu. Zalejeme nim cokoladu, ktoru sme si predtym nalamali do misky a miesame, kym sa uplne neroztopi. Odlozime do chladnicky do nasledujuceho dna. Vyberieme a rucnym slakacom poriadne preslahame, po mensich castiach zaslahame aj maslo (izbovej teploty - nakrajane na mensie kusky) a praskovy cukor. Nakoniec dochutime vanilkou, rumom alebo likerom podla chuti. Dobre je pridat aj stipku morskej soli, zvyrazni chuti dokolady.
Pekny den prajem :)