Silikonova forma Wilton a karamel
Pozrite si aj
ja myslím , že v pohode....silikon na pečenie je do teploty 230 C, pretože pri karamely je teplota od 110 do 170 C / závisí to od cukru /
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takže by to malo vydržať, ale nechce sa mi "zničiť" novu formu, ktorá sa mi veľmi páči. Neskúšal to už niekto? či používaju ten isomalt?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
osobne som to neskúšala,ale na stretnutí robila jedna holka krásne ozdoby z "megsugar"...neviem presne ako sa to volá,ale je to podobné ako isomalt,robila to do silikonových Wilton a bolo to veľmi pekne a forme sa nič nestalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super dakujem, už som sa obávala, že zničím formu, ak by som to vyskúšala. Ale original od wilton by mala isto vydržať takú teplotu. ešte raz dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
isomalt rozpúšťam v silikónovej forme v mikrovlnke a mám odskúšané aj na hnedé silikónové formy na pralinky - bolo to v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jej, ďakujem
No tak to teda risknem a na další týžden vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcela by som sa opýtať, aku teplotu vydrží silikonova forma od Wiltonu. Rozmýšlam,čiby sa dali vyrobiť diamanty z karamelu v tejto forme. Dakujem za rady a nápady
http://www.cukrarskepotreby.eu/2350/Wilton-forma-diamanty.html