reklama

Silikonova forma Wilton a karamel

Triana , 22. 05. 2013 - 17:07

reklama

Chcela by som sa opýtať, aku teplotu vydrží silikonova forma od Wiltonu. Rozmýšlam,čiby sa dali vyrobiť diamanty z karamelu v tejto forme. Dakujem za rady a nápady Úsmev
http://www.cukrarskepotreby.eu/2350/Wilton-forma-diamanty.html

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja myslím , že v pohode....silikon na pečenie je do teploty 230 C, pretože pri karamely je teplota od 110 do 170 C / závisí to od cukru / Slnko

Triana, St, 22. 05. 2013 - 22:10

Takže by to malo vydržať, ale nechce sa mi "zničiť" novu formu, ktorá sa mi veľmi páči. Neskúšal to už niekto? či používaju ten isomalt?

jamami, St, 22. 05. 2013 - 22:19

osobne som to neskúšala,ale na stretnutí robila jedna holka krásne ozdoby z "megsugar"...neviem presne ako sa to volá,ale je to podobné ako isomalt,robila to do silikonových Wilton a bolo to veľmi pekne a forme sa nič nestalo Slnko

Triana, Št, 23. 05. 2013 - 07:28

Úsmev super dakujem, už som sa obávala, že zničím formu, ak by som to vyskúšala. Ale original od wilton by mala isto vydržať takú teplotu. ešte raz dakujem

zut12, St, 22. 05. 2013 - 22:39

isomalt rozpúšťam v silikónovej forme v mikrovlnke a mám odskúšané aj na hnedé silikónové formy na pralinky - bolo to v pohode

Triana, Št, 23. 05. 2013 - 07:26

Áno Jej, ďakujem Úsmev
No tak to teda risknem a na další týžden vyskúšam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama