reklama

Schitzu


reklama

Chcem upiecť takého psíka a rozmýšlala som ako urobiť srsť. Už som tu čítala, že sa dá s lisom na cesnak. Mna napadlo, že by sa dalo aj s lisom na zemiaky. Neviem, či je to dobrý nápad. Ešte sa vás chcem spítať, že keby som to robila s lisom na cesnak či sa mi K2 nebude lepiť do toho stroja.
http://www.tortyodmamy.sk/sites/tortyodmamy.sk/files/21.jpg
Ešte by som potrebovala vedieť čo znamená dotvarovať punčovinou, a to ešte nechápem že keď to máme potiahnuté s poťahovkou potom ako na to zlepíme srsť. Ďakujem vám

Pozrite si aj


reklama


reklama

evi, Ut, 08. 02. 2011 - 12:23

Puncovina je zmes z piskota, kremu, pripadne rumu, orechov..... je to take nieco ako tie okruhle gulicky. Urcite poznas Mrkám
A ja si myslim, ze na potahovku sa nalepuje srst. Mrkám Aspon to z toho footpostupu tak vyplyva.

Meggie, Ut, 08. 02. 2011 - 12:42

No ak robíš veľa srsti, tak skús strojčekom na rezance Úsmev

Ja som nepotahovala tortu na krem som davala srst,podla mna zbitocne potiahnut,mozes rovno na krem davat srst bude to drzat,len davaj husto tie srsti.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama