reklama

rýchle krémy pod poťahovku


reklama

zienky poradte ake kremy davate priamo pod potahovku na obalenie torty? nieco co by bolo rychle ked trebars ako plnku robim parizsky krem ...babrete sa este s dalsim priamo pod fondan? alebo nieco vhodne na zamrazenie vopred...dakujem za tipy


reklama


reklama

dakujem...a nieco neutralne trebars vanilka aby sa mi to trebars s kremom vnutri torty ktory ma ine prichute nebilo?

dakujem...a nieco neutralne trebars vanilka aby sa mi to trebars s kremom vnutri torty ktory ma ine prichute nebilo?

Gitula, St, 05. 03. 2014 - 20:12

len môžeš aj maslo s cukrom vyšľahať a to natrieť Áno

...alebo mascarpone s vanilkovým cukrom vymixovať a tým potrieť Kvietok

V mascarpone je tuku takmer ako v masle, nemalo by sa nič topiť...hoci, keď tak premýšľam, ako sa mi správala K2 voľakedy,...tá je hodne mäkká a háklivá, s tou radšej nekombinovať Smútok , nerada by som Ti zle poradila, hmmm...radšej potom maslo s vanilk.pudingom a cukrom Kvietok

ja roztopím veľmi mierne maslo v mikrovlnke a primiešam cukor a natriem nič nešľahám

dasak, Št, 06. 03. 2014 - 12:07

Cookerka, tiež ma zaskočilo to mascarpone pod poťahovku, aj keď viem, že tuku je tam tiež veľa, ale stále to beriem ako niečo medzi smotanou a tvarohom PrekvapenieVyplazený jazykHambím sa ... skúšala si to???? pretože ja idem teraz robiť ovocnú s mascarpone a ja teda robievam navyše krém pod poťahovku ... ďakujem za rady

Skúšala, ale len raz Hambím sa ...a priznám sa, že som vlastne do toho ešte radšej trochu masla šprtla Chichocem sa , bo robím najradšej Nutelu s maslom pod poťah, to je istota Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama