
Martuška 123 | Ružové rezy
Jednoduché rezy s pudingovým korpusom bez múky s jahodovou príchuťou, pudingovo - maslovým krémom a fantastickou jahodovou polevou.
Cesto: | ||
8 | kusy | vajce |
8 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
4 | balíky | jahodový puding |
1 | balík | prášok do pečiva |
Krém: | ||
1 | liter | mlieko |
2 | balíky | Zlatý klas |
250 | gramov | maslo |
150 | gramov | práškový cukor |
Poleva: | ||
500 | gramov | práškový cukor |
4 | polievkové lyžice | olej |
4 | polievkové lyžice | jahodový sirup |
2 | polievkové lyžice | rum |
Cesto: Z vajec pripravím piškótové cesto, tak ako obyčajne len miesto múky pridám 4 balíčky jahodový puding. Cesto rozdelím na dve polovice a upečiem. Ja som robila 2 x po 4 vajíčka.
Krém: Z litra mlieka a dvoch zlatých klasov uvarím puding. Maslo vymiešam s práškovým cukrom do penista a postupne pridávam vychladnutý puding.
Prvú piškotu natriem malinovým pikantným džemom. Na džem natriem hotový krém a prikryjem druhou piškotou , ktorú tiež natriem malinovým džemom. Vrch natriem jahodovou polevou.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Biele špice
Bejč
Biele špice
Lahodné biele špice , ktoré sú veľkou konkurenciou tým klasickým tmavým.
Karamelový veterník
Bejč
Karamelový veterník
Ďalší z výborných zákuskov z odpaľovaného cesta. Venčeky s výborným pudingovo vanilkovým krémom, karamelovou šľahačkou a čokoládovou polevou na vrchu.