Puncova rolada

Popis

Lahucka puncova rolada

Puncova rolada - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
ZdrojInternet
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
Celkový čas
35 minút

Ingrediencie

8kusyvajcia
8polievkové lyžicemuka
8polievkové lyžicekryštálový cukor
200millilitrovvoda
100gramovkryštálový cukor
 trochapunčová aróma
 trocharum
 trochačervené farbivo
  marhuľový džem

Inštrukcie

4biélky vyslahame z cukrom. Pridame 4zltka a 4PL muky. Cesto vylejeme na plech a pecieme pri 180st.- 10minut.

Druhé cesto urobíme rovnako ale pridame aj potravinárske farbivo cervene trocha.

Keď sa nám pečú platy pripravíme si rum.rozvar 200ml vody,100ml, cukru necháme zovrieť pridame od oka puncovej arómy a rumu alebo rumovu arómu.  

Ak mame platy upečené, vychladnute. Prvý plat potrieme džemom na hrubo a položíme naň ružový plat, ružový plat polejeme rozvarom vychladnutym a následne potrieme džemom a zavinieme do rolady.

Polevu si môže dať každý aku chce alebo len posypať praskovym cukrom.

Recepty: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.