Bingo rezy

Popis

Luxusný zákusok ktorý v reze vyzerá síce zložito ale v skutočnosti ho určite zvládne každý.

Bingo rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Zdrojnapadynavody
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
100gramovpolohruba muka
4kusyvajicka
100gramovkryštálový cukor
30gramovkakao
1⁄2deciliterolej
Sušienkový krém
150gramovmaslové sušienky
2decilitredžús
50gramovpraskový cukor
125gramovmaslo
pudingový krém
1litermlieko
3balíkyzlatý klas
70gramovpraskový cukor
250gramovmaslo
30gramovkakao
1kusvanilkový cukor
Šľahačkový krém
750millilitrovmlieko
3balíkyŠľahacka v prášku
2balíkystužovač šľahačky
2balíkyvanilkový cukor
Ešte potrebujeme
150millilitrovuvarená káva
400millilitrovdžús
2balíkydlhe piskoty
4balíkypiškóty so želatínou

Inštrukcie

Cesto:

Upečieme si piškótu postupom na aký sme zvyknutí.Môžeme vyšľahať celé vajcia s cukrom do penny, kakao rozmiešať v oleji a opatrne pridávať ku vaječnej zmesy spolu s múkou.Upečieme na papieri na pečenie na 180 stupňov asi a necháme dobre vychladnúť.

Sušienkový krém:

Sušienky rozdrvíme, zalejeme džúsom a premiešame aby sušienky vpili džús.Potom vmiešame maslo a cukor a necháme postáť.

Pudingový krém:

Z mlieka, zlatého klasu a cukru uvaríme puding, maslo vyšľaháme do penista a postupne ku nemu prišľahávame vychladený puding. Do polovice krému zašľaháme vanilku a do polovice kakao.

Piškótu polejeme dvoma decami džúsu, na to natrieme sušienkový krém.

Piškóty so želatínou namáčame do kávy a ukladáme na sušienkový krém čokoládou nahor tesne vedľa seba.

Na piškóty dáme vanilkovú časť pudingového krému.

Dlhé piškóty namáčame do džúsu a ukladáme na vanilkový krém.

Celý zákusok dáme zachladiť na chvíľu.

Po zachladení dáme na piškóty kakaovú časť pudingového krému.

Na vrch dáme šľahačkový krém.Kľudne použijeme smotanu na šľahanie, nemusíme mať šľahačku v prášku.

Vrch posypeme grankom alebo kakaom alebo nastrúhanou čokoládou.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
3.5
Priemer: 3.5 (2 hlasy)
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.