trvanlivé pagáčiky

Výnos | |
---|---|
Zdroj | partnerova kolegyňa |
Čas prípravy | 30 minút |
Čas varenia / pečenia | 12 minút |
Celkový čas | 42 minút |
Ingrediencie
500 | gramov | polohrubá múka |
250 | mililitrov | kyslá smotana |
250 | gramov | tvrdý syr |
250 | gramov | Hera |
1 | čajová lyžička | soľ |
2 | kusy | vajce |
Dokončenie: | ||
trocha | sezam | |
trocha | rasca | |
1 | kus | vajce |
Inštrukcie
Suroviny na cesto spracujeme, rozvaľkáme na plát v hrúbke asi ako malíček a vykrajujeme pagáčiky, ja ich robím o priemere cca 4cm. pečieme na papieri potreté vajíčkom a posypane rascou, sézamom,... pri 170°C cca 12min.

Recepty:
Základné ingrediencie:
- prečítané 15730x
- Pridať nový komentár