
reklama
U nás veľmi obľúbené pečivo nielen na Vianoce, ale po celý rok
Ingrediencie
300 | gramov | Palmarin |
150 | gramov | práškový cukor |
2 | kusy | vanilkový cukor |
2 | kusy | vajce |
400 | gramov | hladká múka |
200 | gramov | mleté orechy |
Dokončenie: | ||
trocha | práškový cukor | |
trocha | čokoláda |
Postup
Zmäknutý palmarin vymiešame metličkou s vajciami,práškovým a vanilkovým cukrom.
K hmote pridáme múku ,orechy a rukami spracujeme cesto. Dáme prikryté na pol hodin do chladničky.
Po odstátí z cesta robíme na pracovnej ploche šúľky hrúbky prsta a z nich formujeme rožteky.
Ukladáme na plech s papierom a pečieme na 180 C kým trochu nechytia farbu ( závisí od rúry)
Obaľujeme v práškovom cukre a konce namočíme v čokoláde. Viac receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty