reklama

rada čo pod poťahovku.....???


reklama

Ahoj dievčatá, práve som sa dozvedela,že pod poťahovku nemôžem dávať šľahačku Prekvapenie ....super, spravila som asi 10 tôrt a až teraz som sa to ja cukrárenský nevzdelanec dozvedelaPlačemPlačemPlačem ...prosím čo potom dávať pod white icing aby sa hmota netopila a nelepila.....robím šľahačkové torty, lebo moja rodinka nemá rada maslové plnky tak prosím poradiť niečo čo sa hodí ku šľahačke....vopred vám ďakujem a dúfam, že mi pomôžete.... Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce


reklama


reklama

no ak robíš parížsky krém(šľahačka+ čokoláda)tak môžeš
ak robíš ovocné,musíš si uvariť vanilkovo-pudingovo-maslvý krém a urobiť mantinely na každý korpus-dokola dáš krém a do stredu tú tvoju plnku.no a celú tortu musíš pomazať tiež týmto maslovopudingovým kremom.Monika M.Slnko

AHoj, no ja tiez robim vacsinou parizsky krem a priznam sa, nevedela som, ze moze ist pod potahovku...ja nim naplnim tortu a potom tortu normalne natriem maslom rozmiesanym s nutelou...baby vravia, ze pokojne staci natriem maslom s cukrom, ale mne to chrapci pod zubami...a ked dam maslo a nutelu, je to jednak super chut a potah sa potom vobec netopi :)
Proste ma sa tam dat krem, kde je aspon 50 percent masla alebo ineho tuku :)

karmelka (bez overenia), Pi, 24. 09. 2010 - 22:47

no Tonka, kedže si sa to dozvedela odo mňa Chichocem sa , tak sa tiež vyjadrím aj tu-ako som ti písala, mňa pudingovo-maslový krém v lete zradil-alebo to WI ma zradil?Mrkám zradili ma spolu...odvtedy dávam pod poťah maslovo-cukrovo-korpusovoodrobinkovú hmotu, ktorú na mimibazare poradila Aderiarleen... A Monika M., ja osobne neverím tomu parížaku, ja ho dávam niekedy ako plnku, ale tortu si vždy potieram maslovým krémom...pre istotu...Mrkám

karmelka.. ja som na radu Gabiky este v lete vyskusala ten maslovo-cukrovo-korpusovoodrobinkový krém a nedám nan dopustit.. do torty krem podla zelania, necham stuhnut a potom celu tortu "schovam" do tohto kremu.. jemnulinka vrstva, krasne drzi hmotu a vobec "nechrapsti" pod zubami Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe a co zvysi, manzel zbasti.. tento krem ma zo vsetkych najradsej Váľam sa od smiechu po podlahe inak raz som nemala ziadny zvysny korpus ani odrobinky, dala som struhanku.. super.. zdalo sa mi este lepsie Mrkám

karmelka (bez overenia), Pi, 24. 09. 2010 - 23:36

presne tak Nikuschka..ani mne tam nič nechrapští..je to super...

zeronka, Pi, 24. 09. 2010 - 23:58

ahojte....nemôžete mi poslať link, kde je recept na ten odrobinkový krém???? nenašla som ho tu nikde.... ďakujem ďakujemSlnkoSlnkoSlnko

karmelka (bez overenia), So, 25. 09. 2010 - 00:20

ten link teraz neviem nájsť, je to na www.mimibazar.sk, nájdi si tam používateľa Aderiarleen a ona to má v receptoch...

z celého srdca ďakujem kočky a hlavne tebe Karamelka..........keby nie teba doteraz sa mi to topí, lepí a ........všetky ste SUPER....jedno veľké ĎAKUJEMZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

karmelka (bez overenia), So, 25. 09. 2010 - 09:50

nemáš za čo, Tonka, kedykoľvek, rada, ak viem, pomôžem...písni hocikedy..Kvietok

antonia,slahacku mozes dat ale rastlinnu...mam to odskusane,je super a potah netecie...ja kupujem na cukrarskepotreby.sk, liter stoji okolo 1€ a maju nesladenu,jemne sladku a sladku...fakt vyborna Áno

Ja v poslednej dobe robievam skroo do všetkých parížsky krém z rastlinnej šlahačky ken presto je vynikajúca a pod poťah ideálna, nič netečie ani sa netopí

dievčatá a dajú sa tie rastinné šľahačky pripravovať tak ako normálne na šľahanie...napríklad karamelová, čokoládová atď???Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

karmelka (bez overenia), So, 25. 09. 2010 - 15:37

Tonka, rastlinnú šľahačku nemusíš kupovať len cez net, majú ju u nás v zdravej výžive v nemocnici aj v centrume tipujem, lebo u nás to bala má v ponuke, tak tipujem, že aj v meste.. Ja používam iba rastlinnú, ale pod poťah vždy to maslo...

ba.sed, So, 03. 08. 2013 - 11:33

Ahojky, moc prosím, nemůžu najít ten recept na odrobinkový krém KvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

zeronka, Po, 05. 08. 2013 - 15:35

na to ani nie je recept, ja dám od oka maslo alebo heru s trochou práškového cukru, trošičku krému čo je v torte a za hrsť korpusu, všetko vyšľahám a je to Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama