no ak robíš parížsky krém(šľahačka+ čokoláda)tak môžeš
ak robíš ovocné,musíš si uvariť vanilkovo-pudingovo-maslvý krém a urobiť mantinely na každý korpus-dokola dáš krém a do stredu tú tvoju plnku.no a celú tortu musíš pomazať tiež týmto maslovopudingovým kremom.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj dievčatá, práve som sa dozvedela,že pod poťahovku nemôžem dávať šľahačku ....super, spravila som asi 10 tôrt a až teraz som sa to ja cukrárenský nevzdelanec dozvedela ...prosím čo potom dávať pod white icing aby sa hmota netopila a nelepila.....robím šľahačkové torty, lebo moja rodinka nemá rada maslové plnky tak prosím poradiť niečo čo sa hodí ku šľahačke....vopred vám ďakujem a dúfam, že mi pomôžete....