puncovina z odrezkov
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ahoj, môžeš ale len trošičku na zriedenie, skor by som do nej dala ten dzem...príp. nejaky rozvar a potom to musíš aspoň jemne potrieť maslovým krémom, príp. vyslahanym maslom s cukrom alebo s nutelou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne, tak tam radšej dám dzem, nech je do kyselkave :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mozes tam aj rum uliat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
, ze by? ale kedze je torta pre 10 rocne dievcatko, tak radsej sirup vyuzijem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Zapojte dievčatá, ospravedlňujem sa že zakladam novú diskusiu. Avšak keď som napísala do starej nik mi neodpisal. Som začiatočník a chystám sa prvý krát použiť puncovinu, môžem do nej daj krém ktorý použijem na tortu? Ide o mascarpone so šľahačkou. Ak hej stačí potom pod potahovku tu puncovinu natrieť džezom alebo musím dať krém? Ďakujem za radu. Monika