poťahovka marschmalow.
Pozrite si aj
ja keď poťahujem MMF tak sa dá v pohode krájať aj pri konzumácii je v pohode Nemusíš sa báť že by niekomu v nej zostali zuby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím len z nej a je v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robi sa s nou dobre, da sa dobre krajat aj na treti den, nielen na druhy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za pomoc. Ale mne sa stalo že sa na torte prskala a bola tvrdá,či potom odmekne?Praskliny som potrela vodou,aby to zakrylo. Ešte raz Vám všetkým ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím tiež iba s ňou a na torte je v pohode niekoľko dní. Zrejme si si ju urobila veľmi tvrdú, nabudúce skús dať menej cukru. To chce len skúšať a sama prídeš na to ako ti to je najlepšie. Veľa zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to množstvom cukru. ja som napr.v lete pridávala viac cukru, aby bola poťahovka tvrdšia a netopilo sa to hneď po vybratí z chladničky, ale teraz dávam cukru menej, je taká plastickejšia, ohybnejšia. napr. aj na svadbu som urobila "tvrdšiu" a nakoniec som bola rada, lebo tortu nechali na stole celú svadbu.
Poťahovka ti určite zmekne, keď budeš tortu podávať a necháš ju na stole pri izbovej teplote. A tie praskliny ... to treba len poťahovku riadne vymiesiť a miesiť a miesiť a miesiť, kým to dáš na tortu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možem sa opýtať ake cukríky davaš na svadobnu aby bola biela???ja som davala tie ružove heribbo ale nedalo sa mi to poriadne umyť tak bola ruž.nádychu a keď som ich umyla viac tak som mala strááášne riedku poťahovku a dodanim cukru mi to praskalo prosim poraď
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám všetkým za radu.Je to tým množstvom cukru,hustotou a vypracovaním.Robím to už dlhšie a teraz sa mi to stalo prvý raz.Vďaka!!!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zuzuliena na bielu poťahovku používam Haribo Dulcia - sú biele a navrchu s ružovým cukrom posypané, kupujem v L ...i. Umývam ich a ešte aj tak pridávam trošku vody a mám to o.k.
Neumývaš ich v nejakej vrelej vode - žeby sa ti roztopili alebo tak? keď máš riedku poťahovku potom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie praveže umývam v letnej ale aj tak ďakujem za pomoc ešte to teda raz skusim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím Vás,ako je to s poťahovkov marschmalov na torte,keď stvrdne dá sa krájať?
Ak je sposob nejaky iný, aby zostala makšia prosím poraďte,neviem aká má ostať na torte napr. na druhý deň.Za radu Vám vopred veľmi pekne ďakujem.