reklama

pomoooc-topi sa potah


reklama

Šikulky prosim pomozte topi sa mi k2 pod nu som dala heru vyslahanu s pudingom uz som to tak robila a bolo to ok a teraz horor a dietatko ma zajtra 13

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja uz nikdy s pudingom, tiez mi krasne opadal vyplet kosika Plačem len maslo alebo margarin s cukrom, prip. este pomrveny korpus vyslahat to je vhodne do tepla, to mam od Gabiky z Martina, to je rada nad zlato, nikdy K2 s pudingom, nech je akykolvek husty, to mlieko alebo voda v nom rozpusta K2... Plačem

iva2007, Ne, 31. 10. 2010 - 21:03

takze do rana sa mi to rozpusti_?????neda sa s tym nieco urobit

zlatat, Ne, 31. 10. 2010 - 21:08

no asi len stiahnuť dole poťahovku a pod ňu dať maslo s cukrom a znova potiahnuť

Kisko, Ne, 31. 10. 2010 - 21:05

Pudingovy krém nesmie pod potah!!!Nutela s tukom 1:1,alebo maslo+cukor

lia51, Po, 01. 11. 2010 - 12:06

ako cukrarka sa tu stale cudujem, kde kazda beriete,ze pudingovy krem nesmie pod potahovku,ved my stale robime iba tento a ziadny iny,ale ked ziadna z vas nerobi ten krem ako sa ma,potom to tak aj vyzera,ved tam treba ten spravny pomer 1:1 a nie ze malo masla,alebo ineho tuku Áno uz sa to tu tak vela popisalo o tom ,nam to nikdy nerobilo ani nerobi ani v horucavach aby sa nam topila potahovka Torta a K2 pouzivame uz 7rokov a pod potah pouzivame iba biely krem,aj ked plnka je rozna Slnko krasny den

peinka, Ne, 07. 11. 2010 - 22:37

ahoj lia prosim ta mohla by si povedat postup na plnku, len teraz zacinam trosku piect a velmi rada by som sa naucila teda aspon synovi by som chcela upiect na prve narodeniny.. dakujem krasne

doddy, Ne, 31. 10. 2010 - 21:20

Ja davam vzdy zlkovy krem slahany nad parou a zatial sa mi to nestalo/a dufam,ze sa ani nestane/Tiez pouzivam K2.Par krat bol aj pudingovy,robil som to s obavami,ale K2 sa netopila.Pudingovy robim len ked robim kavovy krem.A zvyknem este do pudingu pridat 2-3 zltky.Ale to asi nejako nemoze zabranit roztapaniu potahovky.Tak neviem...

Moze ist aj pudingovy krem,ale musi byt vacsi podiel masla ako pudingovej kasi. Slnko

Ariela, Ne, 31. 10. 2010 - 21:52

Pudingový krém je fajn. Používam bežne aj pod poťahovku. Pomer masla a pudingu 1:1. Nikdy mi nič netieklo.

dagaz, Ne, 31. 10. 2010 - 21:55

Ahojte...ja som dnes robila kosik. Nerobila som ho sice s K2 ale s PDP a tiez som pod neho dala puding s herou a poviem Vam bola to hruuuza....zacalo sa mi to topit ako v lete pri teplotach 35 stupnov:(((.....a doteraz neviem preco som to tak spravila...doteraz som totizto zasadne vzdy davala len maslo vyslahane s cukrom a nikdy som nemala takyto problem:(

ja veľa používam pudingový krém, ale keďže viem že másla tam ide málo tak keď je torta zachladená omažem ju vymiešaným maslom s cukrom, lebo nie každy pudingový je rovnaký preto aj ten kto radí alebo kto si pýta radu by mal v prvom rade napísať ake zloženie bolo v kréme, lebo je tu veľa odpovedí ako: "mne netečie poťahovka a dávam parížak alebo pudingový" ale to už nikto nenapíše že do parížaku alebo do pudingového dal kopec masla či margarínu a je to presne tým podielom.

lia51, Po, 01. 11. 2010 - 16:31

fejam,ak robis pudingovy krem,tak ako som viackrat pisala ide tam pomer tuku k pudingu z kremoveho prasku 1:1 a nie menej tuku,potom nemusis miesat zvlast maslo s cukrom ,alebo inym tukom,tam nemusi byt ciste iba maslo,kto pouziva iny tuk da ten Slnko chyba bude asi uplne inde ,prajem krasny den

dakujem za radu, ale ja som si ziadnu nepytala:)
viem ze to má tak byt ale ja nechcem krem tukovy ale pudingovy, ale zas pod potah aby drzal ta troska masla neuskodi:)

dagaz, Ne, 31. 10. 2010 - 22:51

fejam asi nieco na tom bude....lebo ja davam do parizaku 2 cele masla a nikdy sa mi netopila...terraz k pudingu som dala iba jedno maslo....naivne som si myslela ze to bude pod potahovku stacit a asi nestacilo.

sio, Ne, 31. 10. 2010 - 23:44

ak chcete dať pudingový krém pod poťahovku tak pomer masla s mliekom má byť 1:1(čiže ak robíte puding z 1L mlieka treba pridať 1kg masla.

sona7, Po, 01. 11. 2010 - 07:04

..ja som mala dva kremy, jeden zltkovy a druhy pudingovy,este dobre ,ze som nenatrela pudingovym loptu,lebo uz sa mi minul zltkovy krem a netrela som kopacky pudingovym a kopaciek sa nedalo dotknut tak bola roztopena hmota a puding som mala 1:1,
tak ja viem ,ze nemozem dat pudingovy..
ked to ide zakaznikovy ,urcite by som to stiahla dole..

Sausen, Po, 01. 11. 2010 - 07:34

no,mne by pomer 1:1 puding maslo vadil v torte,takze ja to robim jednoducho tak,ze do torty dam asi 600g odhadom masla na liter mlieka a trosku kremu si odoberiem a do hno dam maslo,tak aby masla bolo viacej samozrejme,mozno 100-150gpodla velkosti torty,ktoru potrebujem obmazat,dufam,ze nepisem jak tatar a tak to nieje ciste maslo s cukrom co by mne osobne vadilo pod potahom,to maslo velmi citit,je to potom take tukove,ale taky tuhsi predsa len krem,alebo tam este dam trosku roztopenej vychladnutej cokolady,tak to robim ja,pouzivam wi a predtym mmf,nech sa dari dievcence Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama