Jarná súťaž

reklama

pomóc - topi sa potahovka


reklama

Prosím môže my niekto poradiť že z akého dôvodu skoro na každej torte potí marcipán. viete ide o to keď potiahnem tortu či ju dám do chladničky alebo nie tak ju mám zakaždým mokrú ako keby sa marcipán rozpúšťal viď. moje obrázky

Pozrite si aj


reklama


reklama

podľa mňa to máš veľmi tenko vyvaľkané.. aspoň tá "pre brata" určite.. presvitá ti cez ňu krém, môže sa ti preto topiť.. a je naozaj dôležité, čo máš pod poťahom.. aký krém.. pridaj viac masla.. ja dávam pod poťahovku len heru s práškovým cukrom a nadrobeným korpusom..

možno je to tenké ale problém je vtom že nebolo on sa to ako keby rozpustilo

napíš akú poťahovku používaš, v akej hrúbke nanášaš a čo dávaš pod poťahovku.

na poťahovanie si robím buď mliečnu alebo marshmalou asi 3 - 4cm skorej asi 3cm a pod poťahovku dávam plnku

Rebeka7, St, 24. 11. 2010 - 13:41

Aj mne sa podľa fotiek zdá, že je to na tenko vyvaľkané. Krém ak je pudingovo maslový musí mať obsah masla minimálne 1:1 s pudingom.

ja dávam pod poťahovku len maslo s cukrom... a súhlasím s dievčatami, na niektoých fotkách vidno, že je to na veľmi tenko rozvaľkané...

ďakujem tento víkend budem skúšať zas a dám na vaše rady bude hrubšia poťahovka a maslo s cukrom potom sa ozvem ale zatiaľ Ďakujem.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama