Parížsky smotana + čokoláda.
Pozrite si aj
Ja som robila s rastlinnej slahacky iba som ju zohriala nevarila a musi sa cokolada uplne roztopit.Na 750g smotany som dala 500g cokolady 58%.Bol velmi dobry.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Cukor si tam nedávala ? Tá rastlinná šľahačka je sladká ? Ja ju teraz mám a neviem ako sa s ňou robí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie cukor som nedavala.Slahacka je sladena.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, ta slahaca zaujima aj mna, ako vyzera, alebo kde sa da kupit, ja ju nepoznam....je vo velkom baleni???lebo ja pouzivam len obzcajnu smotanu na slahanie bud 250ml alebo 180ml....dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 250ml šľahačky ide 100g varovej čoko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Michalikova, to viem , dakujem, ja som zvedava aka je ta rastlinna smotan, ci cenovo je vyhodnejsia ako obycajne...alebo?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak sa ti ten kryštálový cukor roztopil, tak to vyšľaháš v pohode. Ja dávam cukor práškový pri šľahaní, podľa chuti. Ale tej čokolády na 2 litre máš dosť málo, nebude to až také čokoládové
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence,neviem či je to pravý či falošný parížak,ale uvarila som si 2 litre smotany a dala 400 g 52 % čokolády z lidla (dosť ju tu chválite)a je to dosť horké.Tak som tam dosipala od oka kryšt.cukor,len dúfam,že zajtra to nebude prišlahaní problém.Chcem ten krém bez masla či cery.V akom pomere smotana-čokoláda robíte?Ďakujem.