reklama

Parížsky smotana + čokoláda.

jarusa , 10. 02. 2011 - 17:58

reklama

Dievčence,neviem či je to pravý či falošný parížak,ale uvarila som si 2 litre smotany a dala 400 g 52 % čokolády z lidla (dosť ju tu chválite)a je to dosť horké.Tak som tam dosipala od oka kryšt.cukor,len dúfam,že zajtra to nebude prišlahaní problém.Chcem ten krém bez masla či cery.V akom pomere smotana-čokoláda robíte?Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja som robila s rastlinnej slahacky iba som ju zohriala nevarila a musi sa cokolada uplne roztopit.Na 750g smotany som dala 500g cokolady 58%.Bol velmi dobry. Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

Sany, Št, 10. 02. 2011 - 18:34

Cukor si tam nedávala ? Tá rastlinná šľahačka je sladká ? Ja ju teraz mám a neviem ako sa s ňou robí. Smútok Smútok

Renie, Št, 10. 02. 2011 - 21:07

Ahojte, ta slahaca zaujima aj mna, ako vyzera, alebo kde sa da kupit, ja ju nepoznam....je vo velkom baleni???lebo ja pouzivam len obzcajnu smotanu na slahanie bud 250ml alebo 180ml....dakujem.

Renie, Št, 10. 02. 2011 - 22:19

Michalikova, to viem , dakujem, ja som zvedava aka je ta rastlinna smotan, ci cenovo je vyhodnejsia ako obycajne...alebo?

ZuzkaV, Pi, 11. 02. 2011 - 09:47

Ak sa ti ten kryštálový cukor roztopil, tak to vyšľaháš v pohode. Ja dávam cukor práškový pri šľahaní, podľa chuti. Ale tej čokolády na 2 litre máš dosť málo, nebude to až také čokoládové

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama