Jarná súťaž

reklama

najlepsia kombinacia


reklama

ahojte,neviem sa rozhodnúť som začiatočník a o týždeň pečiem prvú svadobnú tortu.chcem poradiť od skúsených aká kombinácia plnky a korpusov ide najviac chuťovo k sebe.co si vaši zákazníci najčastejšie pýtajú,viem ze sto ludi sto chuti...proste tortu chutovo na jednicku Úsmev)) tortu plánujem 3x plniť,použiť aj orechy,ovocie.vopred ďakujem za vaše rady Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

iwca9, So, 15. 09. 2012 - 15:28

A nespýtala si sa zákazníkov čo majú najradšej ? Ja sa vždy spýtam na ich predstavu alebo na ich obľúbené chute Chichocem sa Chichocem sa Najčastejšie dávam čokoládovú plnku v kombinácii s banánmi alebo višňovým gélom, karamelovú s višňovým gélom, s ovocných ananásovú, jahodovú alebo šľahačkovú s bielou čoko a mascarpone v kombinácii s malinami. Orechový korpus sa asi najviac hodí k čokoládovému krému. Robievam aj kávové korpusy, kávové krémy..... naozaj je to rôzne. A hlavne džemujem Chichocem sa pod každý krém džem a rum Úsmev

baskapk, So, 15. 09. 2012 - 19:58

ja sice nie som nejak extra odbornik,ale najcastejsie robievam coko krem slahany nad parou v kombinacii s mrazenymi malinami a kazdemu velmi chuti.A korpus k tomu orechovy,ak nie su alergicki...alebo len piskot...

atinafh, Ne, 16. 09. 2012 - 01:54

velmi osvedcenu mam kombinaciu tmavy korpus, pofrckat rumom, na to visnovy dzem a plus visne a potom krem s ladovych gastanov...a ked je poschodova,tak davam biely korpus, maliny a na to krem biela cokolada...este nikto sa nestazoval Úsmev

martah, Ne, 16. 09. 2012 - 07:55

Mohla by sompoprosiť recept na krém z ľadových gaštanov? Ďakujem Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

atinafh, Po, 17. 09. 2012 - 22:09

ja som na mysli tento: v 3dcl vody uvarit zlaty klas so 150g krystal.cukru a 50g kakaa...uvarit krem a do horuceho vmiesat 2 ks ladove gastany a 50g cokolady...po vychladnuty vmiesat do 400g masla...je vynikajuuuci...na vacsiu tortu treba dve davky...torta visne v cokolade s tymto kremom je super...

EtelaB, Ne, 16. 09. 2012 - 10:36

Martah,neviem,ci mas na mysli tento krem.V slahacke 250 ml dam rozpustit 100 g cokolady ladove gastany a necham to do par sekund prebublat.Vypnem a do druheho dna necham poriadne vychladit.Pridam 1 stuzovac a mixerom vyslaham na hladky krem.

martah, Po, 17. 09. 2012 - 18:41

Ďakujem, len tento nemôže ísť pod poťahovku Smútok Robievam ho na smifredá a zákusky, je výborný Vyplazený jazyk

Evita83, Ut, 18. 09. 2012 - 10:04

Mirka tiez si myslim, ze by si sa mala spytat zakaznika, ake prichute si zelaju, ci nieco vyslovene nemaju radi, atd. Vsak bez tychto informacii by som ani nezacala piect. Ci to nechali vsetko na teba???
A naozaj sa neda povedat, co je najlepsie, kazdemu chuti nieco ine... a vsetky su dobre. Cokoladovy mozes kombinovat asi so vsetkym - bananovym, kavovym, orechovym, jahodovym, karamelovym... piskoty mozes striedat bielu s tmavou podla farby plnky, alebo mramorovy korpus. Vela stastia! Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama