reklama

krem na cupcake


reklama

ahojte žienky, velmi vas prosim o pomoc. budem robit svadobne cupcaky zdobene ruzovým kremom a kvetinkami z potah. hmoty. Aký krem možem pouzit, aby sa mi tie kvetinky netopili. pozerala som si aj buttercream, ale sa mi to zda velmi maslove, nie chutne. klasický zltkový nad parou zase neurobim pekný ružový, a na slahackových sa topia ružicky.  skor by som chcela nieco lahsie, poradíte??? este ma zaujal cream cheese buttercream, nemam s nim skusenosti, na tom sa netopia? a mohla by som lucinu nahradit aj nejakou lacnejsou verziou, napr. Mana, Monika???? chcem aj aby vydrzal teplo, aby sa netopili ozdobky, ale hlavne aby bol chutný. prosim, poradte, dakujem velmi pekne za kazdu radu :-)


reklama


reklama

A čo tak krém z bielej čokolády /300ml mlieka a 1 vanilkový puding uvariť dohusta, do horúceho nalámať 1-2 biele čokolády, po vychladnutí vyšľahať s 500g masla a 150g práškového cukru/, ten vydrží, kvietky sa nerozpustia, zafarbíš v pohode a je aj chutný Áno

kami8, St, 06. 07. 2016 - 19:17

Robim casto cupcakes a davam maslovy krem,ktory si ty zavrhla.....mozem povedat,ze je velmi chutny,dobre drzi tvar a nerozpusta sa.....kazdy,komu som ho robila na drykrat pyta ten isty...nie je snehobiely,lebo je tam maslo,ale ruzovu z neho urobis krasnu.Tu je recept-vyskusaj a uvidis ze neobanujes-ale velmi zalezi,aku vanilku pouzijes-ja davam iba NIELSEN MASSEY/hneda flasicka/..............................................225g zmeknute maslo,450g praskoveho cukru,2KL prirodny vanilkovy extrakt,50ml mlieka.Maslo vyslahat,pridat vanilku,znovu slahat.Zaslahat cukor a nakoniec mlieko-znovu slahat-tu sa moze farbit.Staci na 24 strednych cupcakes.

Ja robím tiež bielkový krém (http://kousekdortu.cz/maslovy-krem-nastaveny-bilkovym-snehem/), ale je oveľa ľahší a jemnejší ako ako pudingovo-maslový, tiež sa dá dochutiť...Mrkám
šlahačka a také tie lučinoidné nátierkové krémy a mascarpone poťahové hmoty spoľahlivo rozpustia (viem o čom hovorímChichocem sa)
Nech sa ti darí

Kocky, dakujem vam velmi pekne kazdej jednej. Skusala som si ten bielkovy od r.mamky, tiez ma vhutovo velmi neohuril, ale ked som ho vylepsila o bielu cokoladu a pomarancovu aromu, bol fajn. Nieje uplne biely, ale to nevadi, bude kremovy s marcipanovymi kvetinkami. A ruzovy urobim slahackovy s malinovym stuzovacom a manou, nemozem di pomoct, je fantasticky. A aj krasne drzi tvar. Dnes bol pol dna mimo chladnicky a skuskou presiel a ozdobim iba bielym kokosom. Zakaznicka aj tak vhvela iba minimalme zdobene. Dufam ze sa mi podaria, este raz vam dakujem :-)

Bbaker, Št, 09. 02. 2017 - 11:50

Urcite vyskusaj SMBC - svajciarsky maslovy krem, ktory je krase tuhy, nadychany a nie presladeny ako klasicky buttercream. Recept je jednoduchy - vajecne bielka, cukor a maslo v pomere 1:2:3, je to moj go-to krem na cupcakes, mozes ho ochutit vanilkovym extraktom, trochou alkoholu, roztopenou cokoladou - proste podla toho, ake cupcakes robis. Ten cream cheese frosting je u nas tazke urobit, kedze cream cheese u nas zozenies jedine v kelimku a nie v kockach, ako v USA, ktory je omnoho tuhsi a ked ho vyslahas s maslom a cukrom, skvele drzi tvar. 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama