A čo tak krém z bielej čokolády /300ml mlieka a 1 vanilkový puding uvariť dohusta, do horúceho nalámať 1-2 biele čokolády, po vychladnutí vyšľahať s 500g masla a 150g práškového cukru/, ten vydrží, kvietky sa nerozpustia, zafarbíš v pohode a je aj chutný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte žienky, velmi vas prosim o pomoc. budem robit svadobne cupcaky zdobene ruzovým kremom a kvetinkami z potah. hmoty. Aký krem možem pouzit, aby sa mi tie kvetinky netopili. pozerala som si aj buttercream, ale sa mi to zda velmi maslove, nie chutne. klasický zltkový nad parou zase neurobim pekný ružový, a na slahackových sa topia ružicky. skor by som chcela nieco lahsie, poradíte??? este ma zaujal cream cheese buttercream, nemam s nim skusenosti, na tom sa netopia? a mohla by som lucinu nahradit aj nejakou lacnejsou verziou, napr. Mana, Monika???? chcem aj aby vydrzal teplo, aby sa netopili ozdobky, ale hlavne aby bol chutný. prosim, poradte, dakujem velmi pekne za kazdu radu :-)