Nerozpustí, ale neprilne Ti dobre, ja by som to nerobila.
Na ganache som neskúšala, len na čokoládovej poleve, stuhnutej i nestuhnutej. Záleží na tom, ako s ňou chceš zdobiť. Pokiaľ sa nejedná o presné tvary (iba cik- caky), možno, ale inak by to asi bol problém. Veď vyskúšaj na kúsku natretej ganache.
Keˇsom chcela zdobiť čokoládu, použila som roztopenú čokoládu, ale lepšie sa mi robilo so SCALDIS-som - mám takto zdobené medovníky (v albume na medovníkoch)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte zienky, dnes idem robit srdce, ktore chcem poliat ganache. Mozem ju po zaschnuti ozdobit kralovskou glazurou? Nerozpusti sa to, mate s tym skusenosti? Dakujem za rychle odpovede... :-) :-) :-)
Tu nájdete všetko o ganache: poleva, náplň, recept, postup, použitie