reklama

Korpus - 28 cm


reklama

Ahojte,

voľakedy som sa pečeniu dosť venovala, ale nakoľko som nikdy nebola spokojná s výsledkom prestala som s tým. Totiž, nikdy sa mi nepodarilo upiecť krásny, vysoký, rovný korpus. Potom nasledovali samé vyrovnávačky krémom, ale nikdy to nebolo ono tak som s tým sekla. Dlho som odmietala piecť, ale po výzvach viacerých ľudí, aby som sa k tomu vrátila, to idem opäť skúsiť. Chcem sa vás opýtať. Ako upiecť dokonalý, krásny, rovný a chutný korpus, ktorý viem prekrojiť na tri krát? Všetky tie torty čo tu vidím sú nádherné, ale mne sa to nejak nedarí. Viete mi poradiť nejaký dobrý, osvedčený recept na tortu s priemerom 28 cm? Koľko vajíčok a ostatných surovín? Najlepšie nejaké olejové cesto. Koľko krému do takejto torty? chcem robiť mascarpone krém so šľahačkovou a kyslou smotanou.   Za každú radu vám budem vďačná Srdce 

Pozrite si aj


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama