reklama

Falošný parižák a poklop na bonbonieru

ivanab , 21. 12. 2010 - 11:41

reklama

ahote, zas potrebujem radu....falošný parižák má stáť celú noc, myslíte že by mu stačilo aj 9-10hodín? Mlčím
Torta a ešte otázka-torta bonboniera- čím by sa dal nahradiť medovníkový poklop? Úsmev
Ďakujem za rady...

Pozrite si aj


reklama


reklama

strunka, Ut, 21. 12. 2010 - 13:14

Na stretnuti v SNM robila Vierkax bombonieru tak, ze poklop bol normalne z upecenej piskoty, potrety plnkou a obaleny potahovkou. Treba to dat poriadne zachladit a potom podlozit kartonom obalenym v potravinovej folii. Karton mal o nieco mensi priemer ako poklop. Bolo to pekne. Mam to odskusane, bolo to v pohode, len musis mat poriadne vychladenu tortu aj poklop a tak to dat na seba.

ja falošný uvarím,a ked sa ponáhľam,dám von do chladu(teraz mrazu )alebo do studeného kúpeľa a hneď potom zašľahám maslo
dlhšie chladiť sa má pravý parížsky(šľahačka+čokoláda)lebo šľahačka sa inak nevyšľahá

no ved toto, ja si skor myslim ze dokola sa tu rozobera parizak pravy a falosny a vela je tu este zeniciek co nevedia rozdiel, asi skor otazka bola na pravy aspon ja som to tak chapala tak neviem ci nazov je uplne ok:)

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama