Falošný parižák a poklop na bonbonieru
Pozrite si aj
Skús premenovať nadpis, lebo spätne to už nikto podľa poraďte nenájde. Mne stačilo, že krém stál v chladničke cca 6 hodín a bol dobrý.
Medovníkový poklop by som nahradila dvoma oplátkami zlepenými čokoládou
http://www.tortyodmamy.sk/viecko-na-tortu-bonboniera
tu bola o tom diskusia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
stačí aj 5 hodín v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem a premenujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na stretnuti v SNM robila Vierkax bombonieru tak, ze poklop bol normalne z upecenej piskoty, potrety plnkou a obaleny potahovkou. Treba to dat poriadne zachladit a potom podlozit kartonom obalenym v potravinovej folii. Karton mal o nieco mensi priemer ako poklop. Bolo to pekne. Mam to odskusane, bolo to v pohode, len musis mat poriadne vychladenu tortu aj poklop a tak to dat na seba.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja falošný uvarím,a ked sa ponáhľam,dám von do chladu(teraz mrazu )alebo do studeného kúpeľa a hneď potom zašľahám maslo
dlhšie chladiť sa má pravý parížsky(šľahačka+čokoláda)lebo šľahačka sa inak nevyšľahá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ved toto, ja si skor myslim ze dokola sa tu rozobera parizak pravy a falosny a vela je tu este zeniciek co nevedia rozdiel, asi skor otazka bola na pravy aspon ja som to tak chapala tak neviem ci nazov je uplne ok:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahote, zas potrebujem radu....falošný parižák má stáť celú noc, myslíte že by mu stačilo aj 9-10hodín?
a ešte otázka-torta bonboniera- čím by sa dal nahradiť medovníkový poklop? 
Ďakujem za rady...