Ahoj kočky,
Prosim vas o radu. Nie som ziadna cukrarka a torty a ozdoby robim len pre najblizsiu rodinu.
Prvy krat robim ozdoby zo suseneho mlieka, praskoveho cukru a vajecneho bielku (cestveho).
Vzdy ich inak robievam zo SF kupovanej hmoty. Chcem sa spytat kolko mi taketo figurky
vyrobene z falosneho marcipanu kde je aj bielok vydrzia a ako ich "bezpecne"skladovat ?
Dakujem vam velmi pekne vopred za radu
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Ahoj kočky,
Prosim vas o radu. Nie som ziadna cukrarka a torty a ozdoby robim len pre najblizsiu rodinu.
Prvy krat robim ozdoby zo suseneho mlieka, praskoveho cukru a vajecneho bielku (cestveho).
Vzdy ich inak robievam zo SF kupovanej hmoty. Chcem sa spytat kolko mi taketo figurky
vyrobene z falosneho marcipanu kde je aj bielok vydrzia a ako ich "bezpecne"skladovat ?
Dakujem vam velmi pekne vopred za radu