reklama

DIA torta


reklama

Ahoj dievčatá a chlapci,
prosím súrne o radu...idem piecť tortu pre spoločnosť, kde oslávenec je diabetik. Takže v pláne nám poschodovú tortu, kde spodok bude normálny, ale ako vrchné poschodie by som chcela malé srdiečko z ktorého vytvarujem prsia. A teraz k otázke...Aj som schopná si nájsť recept na nejakú dia tortu a lebo koláč a prispôsobiť, ale keďže chcem tvarovať prsia, budem musieť vyrábať punčovinu...Čo pužívate v takomto prípade miesto cukru? Ja som minule použila hroznový cukor, ale vraj sa to nemá dávať diabetikom....Potrebovala by som to dosť rýchlo, aby som si zajtra vedela nakúpiť. Vopred veľmi pekne ďakujem za každú radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Aliss, St, 04. 04. 2012 - 20:22

pre diabetikov sladidlá vhodné na varenie a pečenie alebo fruktóza-čo je ovocný cukor,ak má dobré hladiny cukru a sirup,ktorý je s umelými sladidlami ,vhodný pre dia-všetko dostať bežne v potravinách a existuje aj vanilkový a škoricový cukor pre diabetikov

Petina, St, 04. 04. 2012 - 22:02

Dievčence Zero cukor je no. 1 Je 4x sladší ako cukor normál, glykemický idex 0 čo je perfektné. Nie ke to umelé sladidlo!!! Našim dia detičkám môžeme doprieť konečne niečo sladké ale hlavne ZDRAVÉ. Bez umelých srač... Nájdete v Up Date predajniach. papa Mrkám

ja som robila v januári pre môjho svokra a používala som Sorbitol, kúpiš v Kauflande, alebo Jednote, Terne, používala som ho na korpus aj do plnky, torta bola vraj výborná.

konopka, Št, 05. 04. 2012 - 13:51

dievčatá, ďakujem Vám pekne všetkým....kde nájdem Up Date predajňu? Dúfam, že tortička bude ok...Držte mi palce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama