Dia korpus bohušov a dia tvarohová plnka od Judit
Pozrite si aj
Da sa, ja som tak robila, namiesto normalneho cukru som dala dia, ale netusim ako sa volal, kupila som ho v Ka...de, bol len dost drahy a na torticku som minula cele vrecko ... Ta plnka chutila trosku inak, nebola taka sladka ako s normalnym cukrom, ale torticka sa schrumala cela...
mozno ti babeny poradia inak..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha ďakujem pekne. a to bol práškový cukor? existuje taký?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerá ako práškový cukor, volá sa tuším sorbitol a mávajú ho aj v Ter e. Ja som s nim robila Dia Bohušov orechový a bol výborný,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veeeľmi pekne. Tak to teda skúsim. A môžem ho aj zmiešať s maslom a dať pod poťah? MMFko asi s tým neskúšať...či?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pre diabetika poťahovku, toho som sa bála, ja som tortu poliala čokoládou a ozdobila bok torty a vrch čokotransférom, použila som 90% čokoládu, je tam tak málo cukru, že to neublíži, podľa najnovších výskumov, diabetikom škodí viac diabetická čokoláda, ako keď použiješ vysokopercentnú, kde je minimálny podiel cukru. So sorbitolom som robila len korpus a plnku. Budem držať palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne, volal sa sorbitol a torticku som polievala cokoladou.... nech sa dari...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakuem vám obom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci
Mám takú konkrétnu otázku. Dá sa urobiť bohušov nadstavovaný korpus s tvarohovou plnkou od Judit - obidvoje DIA? lebo nie som skúsená v pečení, robím dookola ten istý korpus a tie isté plnky a nemám odskúšanané DIA recepty...Tak by ma zaujímalo či môžem spraviť klasiku, na čo som zvyknutá - len pridám DIA cukor a DIA lekvár, alebo si nájsť nejaký recept na dia tortu celú.. Ďakujem za odpoveď 