reklama

Dia korpus bohušov a dia tvarohová plnka od Judit


reklama

Ahojte všetci Zlomené srdce Mám takú konkrétnu otázku. Dá sa urobiť bohušov nadstavovaný korpus s tvarohovou plnkou od Judit - obidvoje DIA? lebo nie som skúsená v pečení, robím dookola ten istý korpus a tie isté plnky a nemám odskúšanané DIA recepty...Tak by ma zaujímalo či môžem spraviť klasiku, na čo som zvyknutá - len pridám DIA cukor a DIA lekvár, alebo si nájsť nejaký recept na dia tortu celú.. Ďakujem za odpoveď Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Da sa, ja som tak robila, namiesto normalneho cukru som dala dia, ale netusim ako sa volal, kupila som ho v Ka...de, bol len dost drahy a na torticku som minula cele vrecko Chichocem sa... Ta plnka chutila trosku inak, nebola taka sladka ako s normalnym cukrom, ale torticka sa schrumala cela...
mozno ti babeny poradia inak.. Mrkám

Aha ďakujem pekne. a to bol práškový cukor? existuje taký?

vyzerá ako práškový cukor, volá sa tuším sorbitol a mávajú ho aj v Ter e. Ja som s nim robila Dia Bohušov orechový a bol výborný,

Ďakujem veeeľmi pekne. Tak to teda skúsim. A môžem ho aj zmiešať s maslom a dať pod poťah? MMFko asi s tým neskúšať...či? Váľam sa od smiechu po podlahe

Pre diabetika poťahovku, toho som sa bála, ja som tortu poliala čokoládou a ozdobila bok torty a vrch čokotransférom, použila som 90% čokoládu, je tam tak málo cukru, že to neublíži, podľa najnovších výskumov, diabetikom škodí viac diabetická čokoláda, ako keď použiješ vysokopercentnú, kde je minimálny podiel cukru. So sorbitolom som robila len korpus a plnku. Budem držať palce Torta Slnko Torta Torta Slnko

Presne, volal sa sorbitol a torticku som polievala cokoladou.... nech sa dari... Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama