žltkove rezy - ako krájať ?
Pozrite si aj
Ja si nožom naznačujem krájanie, keď poleva začína tuhnúť, resp. schnúť. Nečakám, kým celkom uschne. Krájam nožom, ktorý má tenkú čepeľ, nemáčam v horúcej vode. Aj cukrové polevy napr. na punčáku tak krájam. Skús, určite sa ti to podarí bez polámania.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ano,ako pise ankapro,tak krajam aj cokoladovu polevu..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja stále režem pílkovým nožom s tenkou čepeľou a vždy len suché polevy.Nôž ale za každým kúskom máčam v teplej vode.Každý má svoj spôsob, tento je môj osvedčený.Ale aj keď režeš rovným, nikdy sa nereže tlakom ale jemným pílením.Nech sa Ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha! Konecne viem, v com je ta finta! Veru vyskusam oboje,co sa mi podari.Akurat som dopiekla orechove rezy so zltkovou polevou a ta sa mi uplne dotrusila.Takto to navsteve sotva ponuknem.Dakujem za informacie dievcata.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja krajam dlhym nozom od dellingera ale kazdy mam iny, rovnake ich neviem nakrajat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby poradte ako pekne pokrájať žltkové rezy ? Už som skúšala keramický nôž , nože nahrievane v horucej vode no stale mi poleva praska :-( alebo to bude polevou ? dávala som 8 žltok 310g pr. cukor a trocha oleja prosim poradte , dik
Recepty na žĺtkové rezy