reklama

žltkove rezy - ako krájať ?


reklama

baby poradte ako pekne pokrájať žltkové rezy ? Už som skúšala keramický nôž , nože nahrievane v horucej vode no stale mi poleva praska :-( alebo to bude polevou ? dávala som 8 žltok 310g pr. cukor a trocha oleja prosim poradte , dik

Recepty na žĺtkové rezy

 


reklama


reklama

ankapro, St, 09. 06. 2010 - 21:54

Ja si nožom naznačujem krájanie, keď poleva začína tuhnúť, resp. schnúť. Nečakám, kým celkom uschne. Krájam nožom, ktorý má tenkú čepeľ, nemáčam v horúcej vode. Aj cukrové polevy napr. na punčáku tak krájam. Skús, určite sa ti to podarí bez polámania.ÚsmevSlnko

sona7, Št, 10. 06. 2010 - 05:21

...ano,ako pise ankapro,tak krajam aj cokoladovu polevu..

Eviena, Št, 10. 06. 2010 - 11:05

Ja stále režem pílkovým nožom s tenkou čepeľou a vždy len suché polevy.Nôž ale za každým kúskom máčam v teplej vode.Každý má svoj spôsob, tento je môj osvedčený.Ale aj keď režeš rovným, nikdy sa nereže tlakom ale jemným pílením.Nech sa Ti darí.Mrkám

Faolan, Pi, 02. 12. 2011 - 10:39

Aha! Konecne viem, v com je ta finta! Veru vyskusam oboje,co sa mi podari.Akurat som dopiekla orechove rezy so zltkovou polevou a ta sa mi uplne dotrusila.Takto to navsteve sotva ponuknem.Dakujem za informacie dievcata. TlieskamTlieskamKvietokSlnko

ja krajam dlhym nozom od dellingera ale kazdy mam iny, rovnake ich neviem nakrajat

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama