reklama

tvarohovo-šľahačková plnka

daduš , 09. 06. 2010 - 19:04

reklama

Skúsenejšie , poradíte mi ? Pečiem na svadbu. Pre zákusky si prídu už zajtra ja by som okrem iných chcela urobiť aj plnku tvarohovo-šľahačkovo-smotanovú(kyslá smotana), myslíte, že do soboty sa tomu nic nestane?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Rebeka7, St, 09. 06. 2010 - 19:21

Takú plnku by som neriskovala...určite nie do svadobnej torty.Isto ju nebudú krájať ani v sobotu, ale až po svadbe...Možno ti kočky poradia niečo iné, ale ja do svadobných takéto plnky nedvam.(brokenheart)

Sausen, St, 09. 06. 2010 - 21:17

no prevar si slahacku s cukrom a vyslahaj zajtra a ak mas tvaroh cerstvy a smotanu tiez ze po otvoreni spotrebovat do 5dni myslim,neviem,kukni na obale..tak by nemal byt problem podla mna vobec..cerstvu slahacku do 3dni treba skonzumovat a upozornit na to zakaznikaMrkám nech sa dariKvietok

daduš ja robím anielske rezy a tam ide tvaroh do šlahačky ale teraz by som neriskovala je to dost skoro do soboty a teplo iba ak budu kolač v boksoch alebo v chladničke

Alena R, St, 09. 06. 2010 - 23:00

keď by si dávala šľahačkovú smotanu, tak v chladničke dobre vychladené vydržia, ale kyslú smotanu, to by som určite nedávalaKvietok Slnko Kvietok

Sausen, Št, 10. 06. 2010 - 07:48

no pockaj asi som to nepochopila dobre,lebo na svadby nepeciem,ale ak to chces nechat na tackach tak maju baby pravdu,v ziadnom pripade to by si riskovala zdravotne problemy svadobcanovSmútok ale ak to bude stale v chlade,tak 3dni v pohodeÚsmev Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama