Šál, prehoz a ostatné
Pozrite si aj
niekde dávnejšie v príspevkoch písali dievčatá, že na to používajú špilky, ale je na to aj nejaká špeciálna pomôcka. Tiež by som to rada videla naživo ako sa to robí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem, či Ti to pomôže, ale ja keď som na trojposchodovej tak spúšťala, tak som to riasila na stole na štyroch dlhých špajlách /toto som tu niekde čítala/ a potom som to opatrne dávala na tortu a na tom prostrednom poschodí som to pripla špáratkami a zakryla kvetmi. Ale hmota musí byť dostatočne tuhá, ale aj elastická, tak aby sa netrhala. Mne sa to niekedy podarí až na tretí, štvrtý krát. S RDI to asi nezrobíš, najlepšia je na to MMF alebo WI. Možno by sa dalo ešte na každé poschodie zvlášť urobiť prehoz a zamaskovať kvetmi. Tak nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak možem poradiť často robím prehoz lebo sa mi to páči hlavne na svadobných tortách.Poviem úprimne nalepšie sa mi darí s WI.Dá sa kráne na tenulinko vyvalkať a čím je tenší tým je krajší.Robím to presne tak ako KATKA/ vyvalkám na tenko na požadovanú velkosť v tvare oválu,celé to orežem do oválu ozdobným zubkovaným valčekom/može biť aj radielko/záleží aký chceš mať okraj naskladám na špajdle do harmoniky a s pomocou dvoch dlhých nožov prenesiem na tortu a prisposobím podla potreby.Prichytiť stačí vodou na poschodiach.Mne to tak drží nemusím to maskovat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lenči 17 neviem aku tortu chceš...jednoduchu alebo nejaku poschodovu viem ti upiecť aku budeš chcieť čakam na odpovedˇ papaaa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vieročka1 nepoplietla si si diskusné témy?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
keli62 prosim ta ako to naskladas na tie spajle ?a ako to davas na tortu tie spajle vytiahnes nie?urobim to aj z falosneho marcipanu?ked ja sa len ucim dakujem vopred za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá a chlapci, neviete, kde by som našla nejaký fotopostup na ten prehoz na tortách, ktorý býva zhora spustený a nazberaný až dolu? Na jedno poschodie mi to ako tak ide, ale väčší kus by som potrebovala vidieť ako na to, zvlášť, keď by som to chcela tak rovnomerne nazberané.