reklama

PROSIM MOPOM MMF... RYCHLO PROSIM

Bejč , 13. 10. 2009 - 14:15

reklama

NEVIEM CO SOM DOSR-LA... S PREPACENIM ZA VYRAZ ALE ROBIM MINI ZADOK A PODLA KLASICKEHO POSTUPU SOM DALA PAR JOJO ROZPUSTIT SO VSETKYM CO TREBA A SA MI TAM NAROBILO NIECO CIERNE A KED TO KUS VYCHLADLO SU TAMV ELMI TVRDE HRUDKY ... CO MAM S TYM ROBIT? KDE ROBIM CHYBU? PROSIM POMOZTE MI Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Rozpúšťala si to buď dlho laebo na príliš veľkom výkone a to čierne je karamel. Mne sa to stalo u mikrovlniek, ktoré som nemala odskúšané. Mne doma stačí 2 x 20 sekúnd na predposlednom výkone. Ale po prvých 20 sekundách hmotu premiešam a dám ešte raz. Keď som to dávala naraz na 30 sekúnd, tak sa mi robilo to isté. Keď som znížila výkon, nerozpustili sa mi.

skus ešte raz a po troche ohrievaj a premiešavaj ja som ho robila privy krat nedavno a bol na sto percentÚsmev nech sa dari

Janka22, Ut, 13. 10. 2009 - 19:21

treba to kontrolovat, kazda mikrovlnka je ina. ja rozpustam 170g asi minutu. ale ked uz ti to hentak zkaramelizovalo, tak bacha aby to nechutilo prihoreto. ale mne sa to este nestalo, tak neviem. ale co je iste ze si to prilis dlho roztapala.

ja roztapam na minime, na tom co je pred D-frost najnizsi stupen asi 4x po 15 sekund a poslednykrat miesam uz bez mikrovlnky pritlacam o okraje misky ak su uz takmer rozpustene aby som to prilis neprehriala a necakal kym ochladnu

klara., Ut, 13. 10. 2009 - 21:28

ja klasicke jedlo ohrievam na 800W a ked robim mmf tak na 400W na 2minuty a za ten čas to asi 5 krat premiešam, inak by sa stalo čo tebe že to skaramelizuje Slnko

aj ja uz som robila MMF tiez som to asi kazdych 15-20 sekund premiesala a ked som videla ze je to rozpustene tak uz som to potom spajala s cukrom a podaril sa mam z neho vacsie ruzicky v albume, aj tie malicke na karamelovych kosickoch... Kvietok Slnko Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama