Poťahovka
Pozrite si aj
ja dávam iba heru a je to v pohode..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ok, dakujem velmi pekne. Nevedela som, ci mozem, lebo naposledy som robila tortu, kde slo 11 masiel a vyslo to teda dost draho
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim len a len s herou ( podklad pod potahovku)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super, Giemonka ...zas budem mudrejsia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím krém maslovo-margarínový (v pomere 2:1), ale to len preto, že nemám rada margarínové plnky... a používam vždy len Palmarín alebo Palmelu, sú také belšie ako Hera, Heru používam vždy len do cesta . Myslím, že pod poťahovku nemôže ísť len šľahačkový krém...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež dávam pod poťahovku len pudingový krém s Palmelou ( aj to preto, že pečiem zatiaľ len pre rodinu a my maslo nemôžme )a vetko je OK.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby a skusali ste davat pod potahovku lekvar? pod domaci marcipan je super, ale je dobry aj pod k2?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
katih: ja som dala a v pohode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Este raz vam dakujem vsetkym za super rady! Ja tiez nemam moc rada margarinove plnky, preto som davala vzdy len maslo, ale tych 11 naposledy to bolo naozaj dost
. A ked som skusala robit karamelovy krem, kde som pouzila maslo, aj heru v pomere 1:1, maslo tu chut prerazilo a bolo to super. Takze by som to rada takto robila aj do buducna a urcite budem, teraz, ked uz viem, ze je to OK
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som zatial pouzivala len pudingovo-maslovy s rozpustenou cokoladou,a ak som nahodou robila slahackovy,tak som tortu potrela bud nutelou alebo maslom vymiesanym scukrom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte gazdinky,
idem robit dve torty na buduci tyzden a chcem sa spytat skusenejsich, ci mozem dat pod potahovku, budem davat asi marcipan varnu, prip. WI, krem urobeny z pol masla a pol hery?!?!? Vsade sa tu pise, ze pod potahovku moze byt len maslovy krem a zatial som davala vzdy taky. Poradite? Dufam, ze som zrozumitelne napisala, co chcem vediet