Poťahovacia hmota
Pozrite si aj
Miska ja potahujem 25dkg cera
25dkgpraskovy cukor najlepsi.v
modrom sacku
15dkg susene mlieko
vypracovat hmotu, nie dlho s nou pracovat,lebo sa moze lepit,ja vygulam na mikrotenovom sacku..
nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím presne tak isto ako napísala Sona7
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robim z 150ml vody 70g masla-necham to rozpustit a ked to vrie pridam 150g hl.muky. Spoji sa ti to do takej hmoty taka hrca. Nechas to vychladit a potom to zmiesas postupne s 500g pras.cukru. Mne sa s tym paradne pracovalo je to elasticke a netrha sa to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som naposledy poťahovala salkovým marcipánom a bola som s ním spokojná. Recept nájdeš aj tu na stránke. Nech sa Ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám dievčatá...určite niečo vyskúšam, dúfam, že sa mi to na prvýkrát vydarí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak chceš tu hmotu krásnu bielu, resp. pekne zafarbiť, skús želatinovú pastu podľa receptu tu. želatinu, gycerin, aj glukózu kúpiš v lekárni, nie je to drahé. mne sa táto hmota podarila na 1.krát. môžeš ju aj ochutiť arómou, inak je taká neutrálna sladká. to, čo píše dobrusik je veľmi lacné, super, môžeš tam použiť miesto masla aj ceru, taktiež ochutiť arómou /dávam ju do vody/ ale nikdy nebude krásna biela a až taká pružná ako žel.pasta. ja podsypávam VARNU /hmota čo píše dobrusik/ práš.cukrom, žel.pastu škrobom. Najjednoduchšie je zohnať K2, je balená po kile /cena cca 4 eurá/. Možno niektorá baba čo býva blízko ti predá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcela by som prvýkrát potiahnuť tortu a neviem ako nato. Chcela by som hlavne odskúšaný recept, s ktorým by sa mi dobre pracovalo a postup ako to robíte. Kto by mi vedel pomôcť, prosím nech mi napíše. Ďakujem!!!