Popis
Slaná netradičná pochúťka.

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 10 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 10 minút |
Ingrediencie
Údená parenička (môže byť aj neúdená) | |
pikantná pomazánka, ......................, | |
kúsok petržlenovej vňate |
Inštrukcie
Pareničke zrežem v primeranej hrúbke vrch aj spodok. Zostane mi stred, prerežem "šnúrku" s ktorou je zviazaná. Odtočím si z nej toľko, aby pri opätovnom zložení (vonkajší plášť) sa prekrývala cca 1cm. Tam ju odrežem. Zo zostatku vnútornej parenice si odrežem primeranú dlžku aj šírku na uško, ktoré na koncoch "ztenčím" Spodok "črpáka" uložím na tácku. Na ňu postavím presne "obvod", ktorý sa prekrýva. Naplním pikantnou pomazánkou dosť vysoko. Jeden koniec "uška" zastoknej medzi spodok a plášť a druhý do pomazánky. Hore na pomazánku šikmo uložím vrchnú časť a nakoniec ešte prizdobím kúskom petržlenovej vňate. Keď ich potrebujem viac, tak si vyberám rovnako veľké a rovnako vyúdené. Podľa potreby si plnky mením, či už pridaním šunky, syra... Všetko to záleží s čím všetkým je uložená na jednej tácke a k čomu sa to bude celé podávať
Poznámky
Dobré domáce vínko........
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 6936x
Komentáre
Ďakujem za recept super, vyzerá chutne(clap)




Mňam.........(clap)


vynikajúce




to vyzerá doooooobre












