Plnené "črpáky" + recept.

Pridal/a Irma

Slaná netradičná pochúťka.

Plnené "črpáky" + recept. - recept
Výnos
Porcie
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
10 minút

Ingrediencie

Údená parenička (môže byť aj neúdená)
pikantná pomazánka, ......................,
kúsok petržlenovej vňate

Inštrukcie

Pareničke zrežem v primeranej hrúbke vrch aj spodok. Zostane mi stred, prerežem "šnúrku" s ktorou je zviazaná. Odtočím si z nej toľko, aby pri opätovnom zložení (vonkajší plášť) sa prekrývala cca 1cm. Tam ju odrežem. Zo zostatku vnútornej parenice si odrežem primeranú dlžku aj šírku na uško, ktoré na koncoch "ztenčím" Spodok "črpáka" uložím na tácku. Na ňu postavím presne "obvod", ktorý sa prekrýva. Naplním pikantnou pomazánkou dosť vysoko. Jeden koniec "uška" zastoknej medzi spodok a plášť a druhý do pomazánky. Hore na pomazánku šikmo uložím vrchnú časť a nakoniec ešte prizdobím kúskom petržlenovej vňate. Keď ich potrebujem viac, tak si vyberám rovnako veľké a rovnako vyúdené. Podľa potreby si plnky mením, či už pridaním šunky, syra... Všetko to záleží s čím všetkým je uložená na jednej tácke a k čomu sa to bude celé podávať

Poznámky

Dobré domáce vínko........

Recepty: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Sezónne recepty

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.