
Slaná netradičná pochúťka.
parenica údená | ||
nátierka pikantná | ||
petržlenová vňať |
Pareničke zrežem v primeranej hrúbke vrch aj spodok. Zostane mi stred, prerežem "šnúrku" s ktorou je zviazaná. Odtočím si z nej toľko, aby pri opätovnom zložení (vonkajší plášť) sa prekrývala cca 1cm. Tam ju odrežem.
Zo zostatku vnútornej parenice si odrežem primeranú dlžku aj šírku na uško, ktoré na koncoch "ztenčím" Spodok "črpáka" uložím na tácku. Na ňu postavím presne "obvod", ktorý sa prekrýva. Naplním pikantnou pomazánkou dosť vysoko.
Jeden koniec "uška" zastoknej medzi spodok a plášť a druhý do pomazánky. Hore na pomazánku šikmo uložím vrchnú časť a nakoniec ešte prizdobím kúskom petržlenovej vňate. Keď ich potrebujem viac, tak si vyberám rovnako veľké a rovnako vyúdené.
Podľa potreby si plnky mením, či už pridaním šunky, syra... Všetko to záleží s čím všetkým je uložená na jednej tácke a k čomu sa to bude celé podávať
Mňam.........
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vynikajúce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to vyzerá doooooobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za recept super, vyzerá chutne
