
reklama
Tmavé kokosové kolieska, plnené čokoládovým krémom, poliaté horkou čokoládou
Ingrediencie
200 | gramov | kokos |
250 | gramov | Palmarin |
250 | gramov | polohrubá múka |
80 | gramov | práškový cukor |
4 | polievkové lyžice | kakao |
Plnka: | ||
200 | gramov | práškový cukor |
1 | balík | vanilkový cukor |
2 | kusy | vajce |
40 | gramov | kakao |
250 | gramov | maslo |
Postup
Z cesta urobíme menšie kolieska alebo iné tvary, ktoré upečieme v stredne teplej rúre. Po vychladnutí spájame krémom a povrch polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme čokoládou, kopčekom krému, do ktorého vložíme nejakú ozdôbku - guličku, srdiečko, oriešok.
Doplňujúce poznámky
Chutné kokosové pečivo.:-P
Celkový čas
2 hod
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty