reklama

Kokosové strapačky

Pridal/a M.Vargová dňa 17. 07. 2009 - 22:17 - Recepty M.Vargová
obrázok k receptu

reklama

Tmavé kokosové kolieska, plnené čokoládovým krémom, poliaté horkou čokoládou

Ingrediencie
200 gramov kokos
250 gramov Palmarin
250 gramov polohrubá múka
80 gramov práškový cukor
4 polievkové lyžice kakao
Plnka:
200 gramov práškový cukor
1 balík vanilkový cukor
2 kusy vajce
40 gramov kakao
250 gramov maslo
Postup

Z cesta urobíme menšie kolieska alebo iné tvary, ktoré upečieme v stredne teplej rúre. Po vychladnutí spájame krémom a povrch polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme čokoládou, kopčekom krému, do ktorého vložíme nejakú ozdôbku - guličku, srdiečko, oriešok.

Doplňujúce poznámky

Chutné kokosové pečivo.:-P

Celkový čas
2 hod
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama