
reklama
Dia korpus
Ingrediencie
4 | kusy | vajce |
140 | gramov | maslo |
80 | gramov | Sorbit |
50 | gramov | celozrnná múka |
130 | gramov | hladká múka |
100 | gramov | Solamyl |
2 | čajové lyžičky | prášok do pečiva |
Postup
Maslo a žĺtky vymiešame do peny, pridáme oba druhy múky s kyp. práškom a Solamylom.
Postupne vmiešame sneh z bielkov, ktoré sme vymšľahali so Sorbitom.
Pečieme cca 30 min pri 160 stupňoch. Bol dobrý, ale pre mňa veľmi sladký.
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
Ďalšie recepty
reklama
reklama
Dievčence, neskúšali ste to robiť opačne, teda vyšľahať bielka, do trošky vody rozpustiť tabletky sladidla, pridať k bielkam a potom žltka, múku s kypr. práškom a prípadne trochu oleja? A krém robíte tak ako klasický, len používate sladidlo namiesto cukru?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
KatkaAMC,ďakujem aj ja za receptík. Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím, rado sa stalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urcite vyskusam,len s ovocnym cukrom,ten manzel moze je to lepsie ako slahat zltka s cukrom,pretoze tie sa nikdy nevyslahaju,dakujem
