Ananás v kréme
Pozrite si aj
neboj sa... ananásový kompot si pokrájaj na drobúčko alebo ho rozmixuj v šťave , dolej mliekom tak aby si mala spolu 4 dcl, prislad a uvar hustý puding s 1 zlatým klasom... ja ku klasu ešte pridávam 1 nie veľkú lyžicu hladkej múky (potom je krém pevnejší)... vychladené zmiešaj po troške s dobre vyšľahaným margarínom alebo maslom... taký krém sa ti tak skoro nepokazí a ani sa nezrazí ak budeš dobre zašľahávať... držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janka ak mozem poradit,tak ja robim krem 2dcl ananasovej stavy(je to priblizne stava z jednej plechovky) 1 Zlaty klas a 20Dg krys. cukru.Uvarim necham vychladit a potom spojim s vyslahanym maslom cca 2 kusy.Je velmi chutny krem a isto aj vydrzi.Plnim takym sposobom,ze korpus natriem nejakym cerveny dzem na to plnku poukladam ananas(pouzivam kruzky)zase plnka a korpus natrety dzemom.Nech sa vydari.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim ako annaboros ,ked je malo stavy tak dolejem vodu,na 1 zlaty klas davam 2 aj pol dcl.tekutiny,
robia aj s mliekom,ale bojim sa s mliekom ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jani ja som robila tento týždeň takú., vlastne minulý. Uvariloa som si puding tak ako inokedy, samozrejme menej tekutiny, no namiesto mlieka išla tá šťava z plechovky a doliala som to džúsom, no a uvarila. A aby bol korpus šťavnatý tak som namiesto nejakého pokvapkania potrela najskôr rozmixovaným ananásom, pozor na kraj aby ti potom netiekla hmota, na to červený džem, krém a do krému pár kúskov nadrobno nakrájaného ananásu. No môžem len odporučiť. Bol naopzaj výborný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím klasický vanilkový puding s maslom a dám do neho na kúsky nakrájaný ananás a krém sa nekazí.Vydrží tak dlho ako ostatné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem,pomohli ste
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si varím ananásový puding do krému vždy zo 100%štavy,alebo anan.sirupu.Má výbornu chut a ananás už do plnky nedávam.Mne sa to vždy zrazilo,ked som hodila posekaný ananás.A nepokazí sa ti tak skoro,kedže ho nedávaš do mlieka.štava len z plechovice sa mi zdá málo ananásová.Kompot potom použijem len na ozdobu.Nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
poradte prosím kto viete,alebo aj neviete čo by ste robili.Zákazník si žiada ananásový krém čo ja robím nerada ,lebo som toho názoru ,že sa skoro kazí.Tortu mám plniť už v stredu a oni ju budú krájať až v sobotu,myslíte ,že to bude OK?