reklama

aku cokoladu do Bohusovej plnky?


reklama

ahoj, mam pouzit do plnky slahanej nad parou cokoladu na varenie(orion), alebo radsej nejaku kvalitnejsiu (viac percentnu)?
Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

Zuzanaz, Št, 05. 11. 2009 - 23:07

ja použivam figaro,orion a pridám aj trošku kakaa, a plnka chuti vždy vyborne...a čo sa mi ešte osvedčilo ,su sekane orechy/nie mlete,chuti to trošku inak) ,ktore rozsypem po kreme

jaja64, Pi, 06. 11. 2009 - 09:00

TO znie výborne, ale neviem čím to je keď som robila túto plnku druhý krát, šľahala som poctivo nad parou, skoro pol hodinu, a keď som to zmiešavala s maslom, tak ako keby mi to padlo, proste, stále to malo len maslovú chuť, a tá šľahaná hmota, ake keby sa tam stratila.Smútok Neviete kde som spravila chybu ?Počas šľahania to malo dobrú konzistenciu aj to bolo také nadýchané, penové.

AnaP, Pi, 06. 11. 2009 - 15:48

Ja používam tú z Lídla 200gr. a je fakt výborná a dobrý krémik je z nej.
Doteraz najžiadanejšia.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama