reklama

Potiahnutie tortičky - ostré hrany

Pridal/a SWEETarchitect dňa 13. 01. 2017 - 10:56
Potiahnutie tortičky - ostré hrany , návod, Všetko ostatné, SWEETarchitect

reklama

Možno niekoho poteší a niekomu pomože :) postup tak, ako to robím ja :)


Potiahnutie tortičky - ostré hrany , návod, Všetko ostatné, SWEETarchitect, 1

Potiahnutie tortičky - ostré hrany , návod, Všetko ostatné, SWEETarchitect, 2

Potiahnutie tortičky - ostré hrany , návod, Všetko ostatné, SWEETarchitect, 3

Potiahnutie tortičky - ostré hrany , návod, Všetko ostatné, SWEETarchitect

Potiahnutie tortičky - ostré hrany , návod, Všetko ostatné


reklama


reklama

Komentáre

kramky, Pi, 13. 01. 2017 - 12:04

Úsmev ďakujem za postup, výsledok je úžasný... ešte by si mohla spracovať postup od naplneného korpusu po úpravu s ganaché, proste pod poťah = veľká prosba... to by bolo potom komplet Torta aj tak by som to chcela vidieť naživo Tlieskam krásna práca Tlieskam

ďakujem veľmi pekne...ÚsmevBozkávamKvietok doteraz som vždy bojovala s bublinkami v hmote a prepichovala špendlíkom, aby som sa ich zbavilaChichocem sa...skúsim hmotu miesiť v igelitovom sáčiku ...ďakujem ešte raz...Bozkávam

Katy s, Po, 30. 01. 2017 - 12:32
Super aj ja som bojovala s bublinkami ale ako ju spracovat ak chcem hmotu zafarbit?a ak mozte prezradit s ktorou potahovkou pracujete .. Krasna praca ..dakujem
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama